INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Viitorul lui Gabi Torje este incert » "Cred că Udinese vrea să-l vîndă, dar trebuie să lase din preţ"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 18:12

Împrumutul lui Gabi Torje la Konyaspor va expira în această vară, iar viitorul mijlocaşului este incert, deşi turcii îl vor pentru încă un an.

Cristi Opria, impresarul mijlocaşului, a vorbit despre ce se va întîmpla cu Torje în această vară.

"Vom vedea la vară ce va fi cu Torje. Nu se pune problema să rămînă la Konyaspor. Turcii îl mai vor încă un an, dar nu cred că va continua.

El mai are doi ani de contract şi cred că Udinese vrea să-l vîndă, nu să îl împrumute. După ei, Gabi Torje este un jucător scump. Dar, pentru că nu mai are contract pe mult timp, ar trebui să mai lase din preţ", a declarat Opria la DigiSport.

4 goluri în 29 de meciuri a reuşit Torje în Turcia

2,5 milioane de euro este cota mijlocaşului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  31 Martie 2015, 08:45
Postat de dinamo.ia.champions.league pe 30 Martie 2015, 18:26

va fi primul meu transfer la Dinamo, il cumpar cu 2 saci de cartofi si o punga de Spaghetti ca stiu ca italienilor de la Udinese le plac foarte mult, Hai Dinamo, proiectu este pe rol si este un succes garantat, unchiu meu sa dus la moscova sa mai caute alti jucatori ne-comunisti pentru clubu meu curat pe care l-am cumparat de la badea, curat si legal, fara datorii sau fara alta sigla,culori,etc....ochi unchiului meu sunt ca niste vulturi plesuvi dar batrani, deh, nu mai are vederea aia ca pe timpuri cand mangaia studenti din bucuresti in duba cu nuielusa sovietica, sper sa nu vina cu Putin ca am puso, ala ma anexeaza si pe mine in funduletu meu de conchita ros-alba. Hai Dinamo.

Iar ai apărut, securist jegos?

alex91ro
alex91ro  •  30 Martie 2015, 23:03

ce tantalau, cum sa pleci imprumut la o echipa de mana a 7-a din turcia? daca era destept era liber de contract de mult si chiar daca pierdea un contract probabil generos, ar fi avut o sansa sa isi relanseze cariera

rangers94
rangers94  •  30 Martie 2015, 19:56

Dinamo a produs si produce numai pacalici .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează