INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEGOCIERI

Viitorul lui Ianis Hagi a fost stabilit: „Transferul se face sigur!” » Gică Popescu are vești de ultimă oră

Ianis Hagi va continua la Rangers, potrivit spuselor lui Gică Popescu
Ianis Hagi va continua la Rangers, potrivit spuselor lui Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 17:18

Gică Popescu (52 de ani), președintele clubului Viitorul, asigură că Ianis Hagi (21) va fi transferat definitiv de către Rangers, echipa la care este împrumutat în prezent.

Steven Gerrard (39), antrenorul lui Rangers, ar fi luat deja decizia de a-l păstra pe Ianis, în schimbul căruia Genk ar trebui să primească în jur de 5 milioane de euro. Poate chiar mai puțin de atât, în contextul problemelor financiare cauzate de pandemia de COVID-19.

„Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult. Această nenorocire care s-a abătut asupra Planetei influențează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică. Decizia tehnică a fost luată”, a dezvăluit Gică Popescu la TV Look Plus.

Gică Popescu: „Ianis își dorește foarte mult să rămână la Rangers”

„Ianis își dorește foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei. A început și a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de ofertele pe care le va avea. Rangers e opțiunea numărul unu”, a declarat Popescu.

4 milioane de eurole-a plătit Genk celor de la Viitorul pentru Ianis Hagi

Gică Popescu: „Ianis are nevoie de constanță”

Președintele lui Viitorul vede clubul scoțian drept mediul perfect pentru ca Ianis să capete o constanță în performanțe, Rangers putând servi drept o rampă de lansare a lui Hagi către un club mare din Europa:

„Ianis trebuie să joace o perioadă de un an, doi, trei la un club pentru a se maturiza definitiv. El a făcut progrese uriașe și din punct de vedere fizic și al evoluției, dar e nevoie să joci constant un an, doi, trei la un club, astfel încât să faci pasul decisiv către un club mult mai mare. El are calitate fotbalistică pentru a juca la un club de prim nivel european. Dar are nevoie de această constanță în evoluții”, a punctat Gică Popescu.

4.5 milioane de eurovalorează Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

3 goluri și 2 pase decisivea reușit Ianis pentru Rangers, în 12 apariții

VIDEO. Daily Mail anunță transferul lui Ianis Hagi! Genk va primi 5 milioane de euro

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ștefan Radu e în istoria lui Lazio! Corriere dello Sport l-a inclus în echipa-tip

Marius Șumudică, izolat într-un cămin studențesc în Turcia: „Mi-am adus aminte de armată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
115486966066476
Edi Girnita  •  11 Mai 2020, 09:38

Aceași știre bolnava! O ciorba stricată și reîncălzită!!!

mehighms
mehighms  •  11 Mai 2020, 07:22
Postat de Piramidon Quijote pe 10 Mai 2020, 21:35

Doi pușcăriași ... Unul pe bune , celălalt o pușcărie de jucător ...

frustratule

107991897552266
Piramidon Quijote  •  10 Mai 2020, 21:35

Doi pușcăriași ... Unul pe bune , celălalt o pușcărie de jucător ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează