INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Vlad Chiricheş, desfiinţat după prima evoluţie în Premier League din acest sezon: ”Nu va mai prinde primul «11»” :S

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 12:03

Fundaşul Vlad Chiricheş a fost notat pe site-ul caughtoffside.com drept cel mai slab jucător al lui Tottenham în meciul disputat, sîmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu Sunderland, internaţionalul român fiind notat cu 4.
"În mod clar, el a fost cea mai slabă verigă din linia de patru fundaşi a echipei. Bănuim că Vlad Chiricheş nu se va mai afla de multe ori în primul «11», în Premier League, sezonul acesta", a scris sursa citată. Chiricheş, care a ratat o mare parte a pregătirii de vară din cauza unei accidentări, a jucat primul meci la Tottenham în această ediţie de campionat, la Sunderland, în etapa a IV-a.

Tottenham a condus cu 1-0 şi 2-1 prin golurile înscrise de Chadli '2 şi Eriksen '48, dar gazdele au egalat de fiecare dată prin Adam Johnson '4 şi prin autogolul lui Harry Kane '82. Chiricheş a evoluat tot meciul, în timp ce portarul Costel Pantelimon a rămas pe bancă la Sunderland.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (116)
terentesititina
terentesititina  •  21 Septembrie 2014, 16:37

Care va a ba, ziaristii lui papuc, "sursa citata" dupa care nu mai joaca Chiriches in viata lui in Premier League pentru Tottenham? Si care i-a dat nota 4? Uita ca a intrat azi titular cu West Brom. Parca n-ati fi romani, numai de rau ziceti cind vine de jucatorii nostri in strainatate...Auzi, cica "sursa citata"...

sexilian
sexilian  •  15 Septembrie 2014, 14:43
Postat de ricco pe 14 Septembrie 2014, 23:28

Cind l-am vazut pe Chiriches CAZIND DIN PICIOARE de beat ce era, CHIAR DACA NU AR FI BAUT PREA MULT, m-am convins ca acest om NU POATE FI NICI CINE STIE CE "SCULA" DE FOTBALIST pe motiv ca E PREA MOALE, NU ARE VINA SI NICI SUFICIENTI HORMONI MASCULINI PENTRU VIRSTA LUI CARE SA-I POATA DA UN VERDICT FAVORABIL DE "BARBAT ADEVARAT"!!!... Acest baiat e 'pielea plii'.

daca-i pune balene nu se mai indoaie

plischi
plischi  •  15 Septembrie 2014, 05:49

am crezut ca numai la prosport exista tampiti! chiriches a fost notat de alte publicatii intre 5.5 si 7, dar "ziaristii" din romania publica ceea ce se scrie intr-un site obscur. vai de noi ca suntem nevoiti sa citim asemenea fituici! chiriches a jucat la nivel mediu, ca intreaga echipa dealtfel, echipa care nu are vedetele de la city, united, chelsea sau liverpool.

Vezi toate comentariile (116)
Comentează