INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Vlad Chiricheș, din nou accidentat » Românul a ratat meciul cu Crotone

Vlad Chiricheș, Sassuolo // foto: Guliver/gettyimages
Vlad Chiricheș, Sassuolo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 19:03 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 19:15

Vlad Chiricheș (31 de ani) nu face parte din lotul lui Sassuolo pentru meciul cu Crotone, care contează pentru etapa 22 din Serie A.

Vlad Chiricheș nu joacă nici cu Crotone, după ce a absentat și de la precedentele 3 partide ale echipei antrenate de Roberto De Zerbi. Fundașul român a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Crotone din cauza unei probleme medicale, după cum a explicat antrenorul lui Sassuolo: „L-am pierdut pe Chiricheș pentru acest meci din cauza unei probleme mici, nu am vrut să riscăm”.

Vlad Chiricheș, un singur meci jucat în ultima lună

Stoperul român nu a mai jucat de aproape o lună, de la meciul încheiat la egalitate cu Parma, scor 1-1, disputat pe 17 ianuarie. Etapa trecută, cu Spezia, a fost doar rezervă, în vreme ce acum două etape, cu Cagliari, a lipsit după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19 și s-a văzut nevoit să intre în izolare.

Pe 24 ianuarie a ratat și meciul cu Lazio, pierdut de Sassuolo cu 1-2, din cauza unei suspendări.

13 meciuria jucat Vlad Chiricheș în Serie A în acest an. Fundașul român a înscris două goluri și a oferit o pasă decisivă

VIDEO. Momente de senzație oferite de Vlad Chiricheș în Italia

Mai multe știri despre stranieri:

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei după supergolul marcat: „Joacă grozav”

Răzvan Lucescu riscă să fie demis după încă o umilință! Al Hilal, învinsă de noua echipă a lui Constantin Budescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
piet
piet  •  15 Februarie 2021, 08:47

baiatul asta s-a nascut accidentat?

ripensistu
ripensistu  •  14 Februarie 2021, 21:56

Arhetipul unui "tun" dat de fecesebeaua, singurul beneficiar dupa toate aceste tunuri a fost oierul, nu echipele din afara, si nici fotbalul intern. Rusine Romaniei ca i-a permis unui astfel de personaj sa se intoarca in fotbal dupa ce a iesit din inchisoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează