INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei după supergolul marcat: „Joacă grozav”

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2021 11:18 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 11:29

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, a câștigat clar în Cehia, 3-0 cu Pardubice. Antrenorul Jindrich Trpisovsky îl laudă pe mijlocașul român pentru golul superb cu care a închis tabela: „E în formă, are spații mai mari și mă bucur că a marcat după multă vreme de la distanță”.

Vin vești bune din Cehia pentru selecționerul Mirel Rădoi. A marcat prima oară în 2021 și Nicolae Stanciu, după ce recent o făcuse Claudiu Keșerü la Ludogoreț. Mijlocașul de 27 de ani și-a trecut în cont chiar reușita meciului Slavia - Pardubice 3-0, cu un șut din marginea careului, ușor deviat.

Jindrich  Trpisovsky: „Stanciu simte jocul mai bine"

Nu mai punctase din ajunul Crăciunului, detaliu scos în evidență de antrenorul campioanei. 

Nico joacă grozav, se potrivește actualei formule de echipă și acum și ceilalți colegi sunt periculoși. Iar dacă înaintea adversarii se concentrau pe el, acum trebuie să fie atenți la mai mulți. Are astfel și mai multe spații în teren și randamentul său a crescut. E bun, în formă și mă bucur că a reușit să marcheze de la distanță, trecuse multă vreme de la precedenta execuție. Simte mai bine jocul și e satisfăcut că și echipa evoluează bine", a explicat Jindrich  Trpisovsky pentru cotidianul Blesk. 

8 goluriale Slaviei a influențat Nicolae Stanciu în acest campionat în 18 meciuri jucate

4 goluria marcat Nicolae Stanciu în actualul campionat la Slavia. Mai are unu în Europa League. Numai în primul sezon în Cehia a dat mai multe, 6 pentru Sparta

VIDEO Ioan Danciu: „Gigi e un nerecunoscător. Ne-a păcălit și cu Stanciu. Eu l-am descoperit!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Lionel Messi, o nouă performanță istorică în tricoul Barcelonei » Argentinianul a egalat recordul lui Xavi

Adrian Ursea, învins la limită de PSG în Ligue 1 » Nice, fără victorie de 12 ani pe Parc des Princes

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează