INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chiricheș, făcut „pachet” în presa italiană: „Cel mai slab cu Inter!”. Nota 4!

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2021 12:08 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 12:57

Vlad Chiricheș (31 de ani), fundașul lui Sassuolo, a dus forma slabă arătată la „națională” și la echipa de club. A greșit la ambele goluri ale nerazzurrilor, a stat departe și de Lukaku, și de Lautaro, la 1-2 cu Inter. În tur, și-a dat autogol.

Nimeni nu o poate opri pe Inter să cucerească al 19-lea titlu în Serie A. La 11 ani distanță de precedentul, câștigat de Cristi Chivu, cu Mourinho antrenor. Acum, are 11 puncte față de Milan, locul 2, când mai sunt doar nouă etape din acest sezon.

„Chiricheș, deja un dezastru în tur”

Miercuri, la 2-1 cu Sassuolo, duetul de foc Lukaku - Lautaro a punctat încă o dată, dar și pentru că Vlad Chiricheș a stat departe de cei doi, căpitanul "tricolorilor" le-a permis să marcheze și împotriva alb-verzilor pe "Meazza".

După un 0-3 în toamnă, acasă, în fața nerazzurrilor, cu autogol Chiricheș, acesta fiind schimbat în minutul 42, fundașul a fost iar cel mai slab de pe teren. Așa l-au văzut și Corriere, și Gazzetta dello Sport. „Il peggiore”!

Corriere i-a dat nota 4, cu un comentariu usturător: „Deja un dezastru în tur, Chiricheș a început rău și acum, greșind de două ori în primele zece minute. E vinovat la ambele goluri înscrise de Inter”.

Presa din Italia: „A întârziat fără motiv”

Pentru Gazzetta, evoluția lui a fost de 4,5: „Eroare de neînțeles la primul gol. Nu a stat aproape de Lukaku, deși era o centrare anunțată. Chiricheș nu a închis la timp nici la golul lui Lautaro. A întârziat fără niciun motiv”.

Cei de la Tuttomercatoweb au fost mai „generoși”. Nota 5. Însă criticile, aspre: „Gata, marcajul la Lukaku e pierdut. Tot meciul a încercat să-l doboare pe belgian. N-a reușit. N-a putut să-l blocheze nici pe Lautaro, la al doilea gol”.

Roberto De Zerbi l-a înlocuit pe Vlad Chiricheș în minutul 90. Prea târziu.

Rezumatul meciului Inter - Sassuolo 2-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum a răspuns Mbappe la întrebarea „La ce te gândești când ești unu contra unu cu Neuer?”

Antrenorul lui Porto acuză „centralul” după eșecul din Liga Campionilor: „Arbitrul a jucat rolul său”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
piet
piet  •  08 Aprilie 2021, 19:27

Îl vrei la Fcsb? Întrebarea clasică a fituicii becaliene!

176901212832165
Dan Petnaise  •  08 Aprilie 2021, 18:08

Nu știu de ce Rădoi insistă cu el ? Dacă pe noi nu ne ascultă Rădoi, măcar pe ziariștii italieni.

magic4ever
magic4ever  •  08 Aprilie 2021, 13:10

Chiriches ewte o gluma de fundas,nu stiu ce tot insista italienii cu el....probabil au 4ezerve mai slabe decat el

Vezi toate comentariile (3)
Comentează