INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAŢIONALA

Vor o fetiţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2008 00:00

Chivu şi Adelina vor deveni părinţi la începutul anului viitor, logodnica lui Cristi fiind însărcinată în cinci săptămîni.

Cristi Chivu a primit de curînd o ves­te extraordinară: va de­ve­ni tată! Adelina Elisei, vi­-itoa­rea lui soţie, este însărcinată în 5 săp­tămîni şi va naşte la începutul anu­lui viitor. Aşadar, la nunta pro­gra­mată pe 6 iulie, la Palatul Ştir­bey, sarcina Adelinei nu va fi încă vizibilă. “Ne dorim o fetiţă!”, au re­cu­noscut cei doi fericiţi apro­piaţilor.

Adelina a fost sigură că este în­săr­­c­inată vinerea trecută, pe 20 iunie, cînd a făcut un test. Cu cîteva zile înainte, la aniversarea prie­te­nu­lui cel mai bun al lui Cristi, Marius Kal­mar, prietenii glumeau cu ea, in­tu­ind parcă: “Vezi că mănînci cam mult! Nu cumva faci vreun bebe?”. Zi­lele trecute, stînd alături de vii­to­rul său soţ în spital, cînd Chivu (27 de ani) s-a operat la umăr, Adelina mîn­ca cireşe cu o poftă ieşită din comun.

Cărţi pentru copii

Jurnaliştii de la Click i-au sur­prins pe Chivu şi Adelina la fi­nalul săp­tămînii trecute la librăria Căr­tu­reşti, de unde au cumpărat mai multe cărţi despre bebeluşi. Iniţial, nu au dorit să comenteze infor­ma­ţia, din superstiţie, dar în cercul lor de prieteni au confirmat că vor de­veni părinţi.

“Normal că sînt fericit, ne doream din suflet un copil după nuntă. Bine că mi-am reparat umărul, să pot să-mi ţin copilul în braţe”.
Cristi Chivu căpitan România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  27 Iunie 2008, 14:56

sunt dea dreptul entuzismat doi cretini se inmultesc

 •  27 Iunie 2008, 14:54

tea rezolvat nespalata de moldoveanca

 •  27 Iunie 2008, 14:16

a avut altul grija de adelina cat timp 'tricolorul' se umplea de ridicol in elvetia

Vezi toate comentariile (9)
Comentează