INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Walter Zenga ar putea reveni în Serie A! Cu ce echipă și-a dat acordul să semneze

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 14:39 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 16:42

Parma ar putea schimba pentru a doua oară banca tehnică în acest sezon, iar Walter Zenga (60 de ani) i-ar putea antrena pe românii Valentin Mihăilă și Dennis Man.

Poziția lui Roberto D'Aversa la Parma e tot mai șubredă. Azi dimineață, patronul Krause a convocat online, din Statele Unite, o ședință cu antrenorul și directorul sportiv Marcello Carli. Deranjat că rezultatele nu se schimbă deloc nici după demiterea lui Fabio Liverani, americanul se gândește deja la altă soluție. 

Walter Zenga e dorit la Parma

Calciomercato.it avansează varianta ca Man și Mihăilă să fie pregătiți de Walter Zenga, ultima oară în Serie A la Cagliari, acum liber de contract.

Fost și la Crotone acum trei sezoane, Zenga i-a fost propus Parmei și și-ar fi dat acordul verbal, nefiind speriat de situația dramatică a „cruciaților", pe locul 19, la 4 puncte de salvarea de la retrogradare.

De-a lungul carierei, Zenga a antrenat la FC Național, FCSB, Steaua Roșie, Gaziantepspor, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shaab, Wolverhampton, Crotone, Venezia și Cagliari.

VIDEO Cele mai tari intervenții din cariera lui Walter Zenga

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică, ultimatum după ședința de la Rize: „Dacă nu bat nici pe Ankaragucu, plec”

Cristiano Ronaldo, regele KO-urilor » Borna impresionantă a starului lusitan înainte de duelul cu Porto din Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
10206442251877526
Adrian Barbu  •  17 Februarie 2021, 00:22

Ieri scriau “ziaristii” de la gesepe ca la Parma merge Lucescu Jr., azi e Zenga. SIGUR nu va fi niciunul, deci “sursele de incredere” sunt iar niste fasaieli... Halal “jurnalism”!

853246084756615
Marcel Popa  •  16 Februarie 2021, 16:34

Minciunile se vand bine la gsp.Tolontane azi maine te vezi cu un Oscar .

parpalache
parpalache  •  16 Februarie 2021, 16:28

Ar putea fi!Dar ar putea sa fie si cine a mai fost pana acum!Adica MM Stoica si GG Becali!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează