INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

WATFORD - BRIGHTON 0-3 // Nota 8 pentru Florin Andone » Englezii remarcă eficienţa românului: „Tot ceea ce are nevoie e o atingere”

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 12:10

Atacantul aflat la primul gol în acest sezon e lăudat în presa locală: "O atingere e tot ce-i trebuie". Şi antrenorul Potter l-a elogiat: "Florin a muncit foarte mult și i-a dat jocului o dimensiune diferită".

Dacă George Puşcaş a dat-o în bară la debutul din postura de rezervă la Reading, colegul său de naţională a fost la locul şi momentul potrivit sâmbătă. Florin Andone a primit nota 8 în cotidianul The Argus pentru cele 26 de minute jucate pentru Brighton, în victoria "afară" cu Watford (3-0). "Tot ceea ce are nevoie e o atingere. Românul a marcat sec la un minut după intrare, cu finalizare precisă în faţa porţii din centrarea lui Propper".
 

"Câteodată ai şi noroc"

Pentru un meci, Graham Potter a fost ca magicianul Harry, debutând perfect ca manager al "pescăruşilor". "Florin a muncit foarte mult și i-a dat jocului o dimensiune diferită. Am fost foarte satisfăcut de el și de Neal. Îți dorești ca rezervele să fie pregătite să joace, să intre și să ajute. Cu siguranță avem acest lucru în echipa noastră. În viața de antrenor, ai câteodată noroc și iei deciziile corecte. Toţi jucătorii mei au fost fantastici", a spus Potter, referindu-se şi la Maupay, cel mai scump transfer din istoria clubului, ce a închis tabela, venind decisiv tot de pe margine.

Vezi AICI toate rezultatele din prima etapă de Premier League!

vezi și:

VIDEO Florin Andone, gol pentru Brighton! Debut perfect de sezon: a marcat la prima atingere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează