INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo, contrariat de transferul lui Cicâldău la Galatasaray: „Șocant! Unii impresari din România sunt ca Dracula” + „Băiatul are două dezavantaje”

Alexandru Cicâldău, Galatasaray // foto: Facebook @ Galatasaray
Alexandru Cicâldău, Galatasaray // foto: Facebook @ Galatasaray

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 18:47 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 21:02

Turcul Yuksel Yesilova (49 de ani), fost „secund” la FCSB, Dinamo și Rapid, în prezent preparator fizic la FC Buzău, a analizat transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray.

Alexandru Cicâldău, până de curând cel mai valoros jucător din Liga 1, a fost transferat de Galatasaray în schimbul a 6,5 milioane de euro. Suma de transfer a provocat discuții în contradictoriu, unii oameni de fotbal considerând-o potrivită, alții exagerată.

Gigi Becali, anunțul final despre transferul lui Andrei Vlad la CSU Craiova: „Să se uite în acte”
FCSB
Gigi Becali, anunțul final despre transferul lui Andrei Vlad la CSU Craiova: „Să se uite în acte”

„Turcia, alegerea greșită pentru Cicâldău”

În a doua categorie se încadrează și Yuksel Yesilova, turcul stabilit în România de mai mulți ani. Într-un interviu acordat publicației Hurriyet, Yesilova a spus despre Cicâldău că „este bun, talentat, dar suma de bani este incredibilă! Este un jucător pe care-l știu bine de la Academia lui Hagi. 

Este inteligent, dar Turcia este alegerea greșită pentru el. Va fi dificil să aibă succes întrucât în Turcia se joacă tare, cu presing intens. Băiatul are două dezavantaje: unul, este lent, iar celălalt, faptul că încearcă să iasă cu mingea la picior în stilul Hagi, unul elegant. În Turcia jucătorii nu permit asta!”.

Apoi a trecut la suma de transfer, moment în care a izbucnit: „Jur, toți de aici au fost șocați de sumă, eu de asemenea! Poți cumpăra 3-4 jucători ca el cu jumătate din suma asta. Cred că există o anomalie în afacerea asta”.

Olimpiu Moruțan la Galatasaray, „o afacere încheiată”! Reacția lui Gigi Becali
FCSB
Olimpiu Moruțan la Galatasaray, „o afacere încheiată”! Reacția lui Gigi Becali

Transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, pus la îndoială

Și continuă cu impresarii. Mutarea lui Cicâldău a fost intermediată de frații Becali.

„Îmi iubesc țara, steagul, și sunt îngrijorat că echipele noastre vor cădea în mâinile impresarilor. Știu câțiva impresari din România bine, iar ei cunosc fotbalul din Turcia bine. Îi asemăn cu Vlad, vampirul Dracula. Nu vreau să sugă sângele cluburilor noastre, așa cum s-a întâmplat cu multe transferuri în trecut. 

Așa cum spuneam, băiatul ăsta este talentat, un jucător inteligent, mulți jucători de vârsta lui au dispărut înainte de a-și atinge potențialul maxim, din cauza faptului că au ales țara și echipa greșite. Sper să nu fie cazul cu el”.

Citește mai multe știri despre Galatasaray:

Olimpiu Moruțan la Galatasaray, „o afacere încheiată”! Reacția lui Gigi Becali

Imagini memorabile » 25 de ani de când „Regele” Hagi semna cu Galatasaray! Turcii au marcat momentul cu un video special

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
observator_federal
observator_federal  •  31 Iulie 2021, 22:55
Postat de davidgraham pe 31 Iulie 2021, 22:17

Nu sunt de acord, Morutan o sa joace ...Cicaldau mai rar asa.

Gigi zice că 99% e făcut transferul, că așa scrie presa turcă. Presa turcă dă un procent mai mic, sursa ei fiind presa românească. Presa românească, în special rubricile de sport ale unor posturi TV de largă audiență se întrec în laude la adresa lui Moruțan, care cică o să joace veritabil număr 10 la Galata... Domne, cum ar fi ("rețeta" este cea folosită la Parma) de acum să avem articole în presa gigistă cu "echipa lui Moruțan și Cicâldău" și poze (doar) cu Moruțan?

creeperno115
creeperno115  •  31 Iulie 2021, 22:37

Ce sa joace morutan ca da un gol intr-un meci, iar la urmatoarele 10 doarme pe teren

davidgraham
davidgraham  •  31 Iulie 2021, 22:17
Postat de calinescu_ pe 31 Iulie 2021, 22:10

Corect . Dar Cicaldau are 10 clase peste Morutan ....!!! De asta ce ziceti ???

Nu sunt de acord, Morutan o sa joace ...Cicaldau mai rar asa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează