INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Zbigniew Boniek despre Mutu: "«Ticălosul» combină lucrurile cum nu ar fi reuşit nici Al Capone"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 15:09

Fostul internaţional polonez Zbigniew Boniek a declarat pentru fiorentina.it că îl admiră pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, pentru evoluţiile sale, dar a precizat că românul "combină lucrurile cum nu ar fi reuşit nici Al Capone în vremea sa".

"Cred că atunci când ai o meserie ca aceea de fotbalist, care este un vis devenit realitate şi te face să devii bogat, trebuie să dai întotdeauna dovadă de profesionalism şi să fii serios. După ce te retragi, ai tot timpul ca să faci ceea ce doreşti. În cazul românului spun că Mutu este cel care are nevoie de fotbal, fotbalul merge înainte şi fără Mutu, se schimbă puţin. Idolilor din fotbal li se poate ierta orice, dar există o limită care nu se poate depăşi. Dacă o depăşeşte cineva, mulţumesc şi la revedere. Rămânem prieteni.

Nu ştiu dacă acesta este cazul lui Mutu. Pe Adrian îl admir ca jucător, este o plăcere să îl văd jucând, dar "ticălosul" reuşeşte să combine lucrurile cum nici Al Capone nu ar fi reuşit să o facă în vremea sa. Dacă nu va deveni o persoană serioasă, nu m-aş mira dacă la finalul sezonului Fiorentina va decide să renunţe la el. O echipă suferă din cauza unor astfel de comportamente. Acum depinde de el, trebuie să decidă ce să facă", a spus Boniek, fost component al echipei AS Roma, adversara de duminică a Fiorentinei, în Serie A.

Zbigniew Boniek, care face parte din topul FIFA al celor mai buni 100 de fotbalişti ai tuturor timpurilor, a precizat că nu se aştepta ca Fiorentina să aibă un start de sezon atât de prost cum a fost. "După despărţirea de antrenorul Prandelli era normal să aibă o cădere, dar acum lucrurile merg mai bine pentru că Mutu a redevenit fotbalist", a adăugat el.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  15 Martie 2011, 12:01

Daca ar sti cum sint romanii, Boniek ar fi mai indulgent cu Mutu. Nu poti fi om serios daca te invirti in acelasi mediu cu Gheara, Jovani si alti interlopi. Manelismul ar trebui studiat cum se intimpla momentan cu manelele!

dr0gba
dr0gba  •  14 Martie 2011, 15:51

Mutu si-a atins maximul doar in sezoanele in care l-a avut antrenor pe Prandelli.Din pacate mutu si-a batut singur joc de talentul lui,putea sa castige linistit un balon de aur cel putin

rorika
rorika  •  14 Martie 2011, 15:18

are dreptate in felul lui ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close