INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATALANTA - LAZIO 1-0

Ziariștii italieni, uimiți de gafa de începător făcută de Ștefan Radu: "Nu și tu! Dacă și el te trădează…"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 09:59

Atalanta a câștigat meciul cu Lazio, 1-0, după o gafă al lui Ștefan Radu. Apărătorul a respins direct în picioarele lui Zapata la unicul gol al meciului: "Columbianul i-a transmis mii de mulțumiri lui Ștefan Radu".

Lazio nu stă bine deloc. Cinci etape la rând fără victorie. După patru egaluri, o înfrângere la Bergamo a făcut situația și mai greu de suportat. Iar Ștefan Radu nu mai reușește să-și ajute echipa. Din contră.

Luni, după 57 de secunde, experimentatul fundaș biancocelest i-a dăruit o minge de gol lui Duván Zapata, încurcându-se în propriile picioare la o centrare și pasând exact la atacantul advers. "Columbianul, care a înscris ultimele cinci goluri ale Atalantei, i-a transmis mii de mulțumiri lui Radu", a comentat sarcastic Gazzetta dello Sport, observând însă și că "după eroarea gravă de la gol, românul a descurcat câteva situații periculoase".

La rândul lor, jurnaliștii de la Corriere dello Sport au fost uimiți de greșeala apărătorului: "Nu și tu. Dacă și Radu te trădează... O gafă de Paperissima". Paperissima fiind o emisiune de la Mediaset în care sunt ironizate asemenea erori. Il Messagerro a caracterizat într-un singur cuvânt prestația lui Radu: "Aerian". 

5 a fost nota primită de Ștefan Radu în 4 ziare italiene: Gazzetta, Corriere dello Sport, Corriere della Sera și Il Messaggero

Vezi AICI video cu gafa lui Ștefan Radu 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2018, 12:22

In prelungiri,Acerbi a dat gol pentru Lazio si a luat cartonas galben- pentru ca si-a scos tricoul de pe el!Numai ca...golul a fost anulat la VAR!Intrebare:Se anuleaza si cartonasul galben?

adianghelescu
adianghelescu  •  18 Decembrie 2018, 12:09
Postat de fibra pe 18 Decembrie 2018, 10:30

Ce jucator nu gafeaza in cariera,mai ales ca are si o varsta? Sa fim seriosi fara greseli s-ar termina meciurile 0-0,dar atunci ati spune ca atacantii gresesc. Inca nu v-ati lamurit ca jocul greseala asteapta. Ne place sa fim grozavi si sa batem apa in piua.

da dar stefan radu are o atentie speciala din partea acestei fituici care nu vrea sa observe ca joaca de peste 10 ani la nivel inalt si nu lustruieste banca ca altii capitani de echipa nationala, este denigrat de acesti pseudo ziaristi cpentru ca a avut curajul sa se revolte impotriva criteriilor indoelnice de selectie la nationala atunci cand a fost chemat la nationala si considerat de ziaristii *** ca vinovat pentru rezultat desi goian in centrul apararii a fost varza totul pentru a face loc maimutoiului de latovlevici pentru al vinde ciobanul cat mai bine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Decembrie 2018, 10:53

nota 5 ? nu pot sa cred, pai profesorul de la gsp il nota cu 2.:) nu conta ca dupa gafa a fost imperial....criteriile la gsp sunt clare , nu ai dat gol, 5-6, portarul nu a primit gol, chiar daca nu a avut nimic de aparat , 6..cine marcheaza primeste 9...chiar daca a ratat 3-4 situatii clare de gol sau nu prea s-a intalnit cu ...obiectul..:)..era sa uit, jucatorul eliminat primeste 3..nu conteaza daca pana la eliminare a fost cel mai bun de pe teren..:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează