Comentarii (11)
siriussirius
siriussirius  •  12 Mai 2021, 15:14

Neavenite , insultatoare , grobiene remarcile lui tiriac la adresa Serenei !

mzm1
mzm1  •  12 Mai 2021, 14:25

Aveti dreptate, domnule Geambasu, ceea ce a spus Ion Tiriac despre Serena nu este nici rasism, nici sexism. Dar, dupa toate standardele, este o agresiune verbala, o impolitețe, o insulta, o jignire gratuita (ca sa nu-i spun pe numele ei adevarat !), la adresa unei persoane (femeie!) care nu datora nimic, nimanui si care nu spusese, incă, nimic despre Tiriac, nici de rau, nici de bine. Deci I. Ț. se face vinovat de a fi pornit scandalul. E vorba de educatie, de bună crestere. Din pacate pentru el, Ion Țiriac, la fel ca si Gigi Becali, crede cu convingere că tot ce ii trece prin cap poate fi spus si in public. Si se insală amarnic! Isi da singur, din cand in cand, un vot de blam. Daca Serena ar fi inceput scandalul si i-ar fi recomandat lui I.Ț. sa se retraga din afaceri pentru ca este batran si ca a fost si informator al securitatii comuniste, ar fi gresit si ea, pentru ca lui Tiriac ii place sa ramana in aceasta activitate care i-a adus atatea satisfactii, asa cum si Serenei ii place sa continue in tenis (indiferent de varstă si greutate!), pentru ca a avut imense satisfactii si succese. Fiecare se retrage cand decide el, nu trebuie impins de altii la pensie.

misuval
misuval  •  12 Mai 2021, 13:08

Un articol fara cap si fara coada. De sare nu mai spun... De ce crezi Geambasule ca ai fi tu avocatul domnului Tiriac? Nici macar metaforic...

aquadig
aquadig  •  12 Mai 2021, 11:00

genial articolul!

296839007513707
Cris Juganaru  •  12 Mai 2021, 17:56

1. Daca faci o afirmatie prin care aduci o ofensa cuiva in legatura cu aspectul sau fizic (inferiorizand ul ca e gras, slab etc), nu reprezinta rasism, ci reprezinta discriminare pe criteriul aspectului fizic, fapta ce atrage raspundere juridica potrivit art. 15 din OG nr 137/2000. 2. Prin declaratiile sale la adresa Serenei, Tiriac nu a discriminat o pe criteriul aspectului fizic, nevizand ofensarea acesteia, ci doar remarcand nepotrivirea conformatiei sale actuale cu performantele din tenis. 3. Din analiza pe text a evenimentului in care Serena a produs ultimele comentarii, rezulta ca nu aceasta a fost cea care a initiat expresia “acel om batran” cu privire la Tiriac, ci un jurnalist din cadrul conferintei de presa, care a intrebat o expres pe Serena in legatura cu motivul neparticiparii la aceste turneu, daca ar fi cauzata de disputa cu “acel om batran (Tiriac”. Iar Serena a preluat retoric afirmatia jurnalistului, spunand evaziv: “da....acel om, batran, batran...”. In concluzie, cel care ar putea fi blamat pt producerea acestei afirmatii ar fi in principal cel care a initiat o si a urmarit in mod expres provocarea, adica jurnalistul, si mai putin Serena, care doar a achiesat retoric la ea.

itu52
itu52  •  12 Mai 2021, 17:53

Țiriac se învârte de mult timp în lumea tenisului mare. A auzit și a văzut multe, de la jucător și antrenor până la organizator de turnee. A făcut bani din toate situațiile pe care tenisul i le-a oferit. A fost un magnet al banului și nu a lăsat inima să se cuibărească în afaceri. Nu știe nimeni ce se ascunde cu adevărat sub mustața stufoasă sau aparența de „moș” Martin. Sigur știe mai multe decât noi despre S. Williams, sau Sharapova și a ales o cale mai puțin plăcută de a transmite acest lucru. La nivelul acesta nimeni nu-și dă de *** cu părerea. Poate a vrut să spună „vezi că bați, dar nu pe cinstite - ar fi cazul să termini !, Ajunge! Ocolește turneul meu.” Diplomație, iar ursul știe să-și apere bârlogul, cât există. Mai există oare? Parcă asta era continuarea acelui bătrân, ... bătrân.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragan
dragan  •  12 Mai 2021, 17:15

in plus: amestecati vinatorul de mistreti cu securistul Ionescu, constient (?) ca asta n-are nicio legatura cu OMUL DE TENIS- cu jucatorul, antrenorul si proprietarul de turneu Ion Tiriac! unde e actionarul bancar- ***, constructorul de imobile si pilotul de avion? unde l-ati uitat pe jucatorul de hochei, pe samariteanul care e- chiar daca d-voastra habar n-aveti ca mai exista si-un astfel de Tiriac? din tortul existential Tiriac- blat, crema, sare, zahar pe masura- alegeti doar felia care va sprijina concluzia partial-subiectiva? e simplu: un om COMPLET din tenis, care a facut (in tenis) cam tot ceea ce putea sa faca un om intr-o viata, a declarat despre o mare campioana ca, citez, daca ar avea DECENTA s-ar retrage ACUM de pe teren! luati un dictionar si cititi ce inseamna cuvintul decenta- implicit, lipsa ei! atit! p.s. batrinii- batrini? rugati un prieten sa va imprumute Batrinul si Marea! e o carte care merita recitita anual, chiar daca autorul-un sinucigas, alcoolic pe deasupra- a uitat sa strecoare printre personaje, macar unul care sa fie de culoare! daca avea umor, domnul Tiriac i-ar fi trimis doamnei Williams cartea supremului Hemingway! cadou! daca avea (si) sarcasm, i-ar fi trimis respectivul volum tradus in limba romana!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gilos
gilos  •  12 Mai 2021, 16:53

E mai usor sa comentam cancan decat sport, nu-i asa dle Geambasu ? Asta apropo de nivelul asa-zisilor gazetari sportivi....

10224633069603697
Adrian Rus  •  12 Mai 2021, 15:32

Cum altfel putea sa fie băgat în seama acest Vânător de mistreți, decât făcând comentarii impertinente la adresa unei sportive de talie mondială? Iar dlui Geambașu ii lipsește anvergura unui veritabil bard.

dragan
dragan  •  12 Mai 2021, 14:24

DACA SPUNEM...?!? folositi, domnule geambasu, pluralul de majestate, sau ati facut o sedinta cu haterii Simonei Halep si ati stabilit nivelul de nervozitate admis jucatoarei noastre pe terenul de tenis? insinuati ca domnul Darren Cahill- ca de altfel toti antrenorii Simonei (!)- e un om de paie? platit cu un milion de dolari pe an doar pentru a face figuratie? si asta azi, cind jucatoarele din WTA isi concediaza, pe capete, tatii-antrenori si cind Mister Federer nu concepe sa intre pe teren fara (cel putin) un antrenor in staff? pentru un ziarist care si-a permis s-o tutuiasca pe Majestatea-Sa, Regina Commonwealth-ului, sinteti deplasat de automagulitor si de evaziv!

  • 1
  • 2
Comentează