OPINII  »  EDITORIAL

Derby de Mioveni

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2022 23:06 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 23:10

Rapid a câștigat jucând mai sigur și pentru că are un lot de prima ligă. Dinamo se pregătește de baraj, e tot ce mai poate face Uhrin

Torje pasează decisiv, Moura și Ehmann urmăresc atent faza. Și gol, stimați telespectatori, că de spectatori nu e vorba. Gol, gol, gol! Dar nu în poarta Rapidului, căci "Torjinho" îi pasase ideal lui Ioniță II, iar Moura și Ehmann au asistat la sprintul atacantului giuleștean. Este doar minutul 3.

30 de minute, foc de artificii. Apoi, 60 cu ceață

Mai trec 5 minute și Rapid înscrie din nou prin Kait după un corner bătut de același Ioniță. 2-0. Dusan arată ca lovit de tren, iar Mutu se bucură sobru, dar ca omul care știe că meciul e cam terminat. 

Cam, dar nu prea, fiindcă de data asta Torje îi pasează unui coechipier, Vlad Morar, care trimite sigur în poarta apărată de Horațiu Moldovan și neapărată de senectutea lui Săpunaru, Dr. Grigore și compania. 2-1. Apoi Bălan face 3-1, fiindcă Figueiredo este o glumă de portar.

Veteranul cu două meciuri

Și acum statistica. 4 șuturi pe poartă, 4 goluri. Și gata, cu asta am rămas. Nici nu poți să ceri mai mult de la un meci de play-out disputat pe un stadion sătesc și ăla gol. Uhrin a spus cu gura lui că a făcut o singură ședință de când a venit la Dinamo.

Mutu e deja veteran, aflându-se la al doilea meci pe banca echipei unde suporterii trebuie să își dea binecuvântarea la instalarea unui nou antrenor. Ați văzut ce avertismente a primit "Brili" la instalare.

Rezerva de cadre

Derby de Mioveni

Dinamo este o echipă cu fotbaliști modești, care va prinde probabil barajul grație sinuciderii Gazului Metan. Tot ce poate face Uhrin e să își analizeze deja posibilii adversari care îi vin din Liga 2.

Dincolo, Rapid a crescut puțin la nivelul jocului combinativ de la venirea lui Mutu și în condițiile în care îți permiți să îi ții în rezervă pe Stahl, Marzouk, Carnat sau Sefer înseamnă că ai un lot care îți permite să bricolezi. Deocamdată să îl aplaudăm pe tânărul Rareș Ilie, mai consistent de la meci la meci. Sper să nu se supere totuși fanii lui T. Popescu. 


Comentarii (3)
andreif
andreif  •  14 Martie 2022, 11:18

Rautati gratuite...Ce treaba o avea Ilie cu Popescu?Daca Ilie este un jucator creativ precum Popescu sau ca sa nu se supere rapidistii ,daca Popescu este jucator creativ precum Ilie este bine pentru amandoi,daca Ilie este ,,smardoi,, crescut de Sapunaru este rau pentru toata lumea...Nu am vazut meciul dar daca Ilie a jucat bine de ce nu o fi luat in GSP nota in consecinta?Sigur nu datorita suporterilor lui Popescu...Si sa compari meciurile Rapidului avand referinta Dinamo...????

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Martie 2022, 10:12

Iată un articol echilibrat și (cam) care pune punctul pe "i".

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Martie 2022, 07:42

Corect editorialul cu o singură problema de semantică:" grație Gazului Metan care A FOST sinucis "

Vezi toate comentariile (3)
Comentează