OPINII  »  EDITORIAL

Religia Tao Patch

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 15:51 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 16:08

„Cel mai bun nevaccinat din lume” a purtat pe el la Roland Garros un plasture cu nanocip de ultimă generație. Astfel, Nole Djokovic a învins spiritul de turmă.

Novak Djokovic a câștigat la Roland Garros și, cu un total de 23 de turnee de Grand Slam, devine cel mai performant jucător de tenis din toate timpurile. Deja număr sacru, acest 23 este doar o parte a unei statistici ticsite de recorduri absolute.

Dar cel mai performant este și cel mai bun? În preajma lui Nole stau grupate nume grele, contemporani ca Rafa și ca Roger sau legende din alte timpuri: Sampras, Borg, Laver.

Pentru un sport mai curat, mai cipat

La 36 de ani, sârbul arată capabil să escaladeze alte vârfuri inaccesibile, pe versanții cei mai periculoși. Trebuie să dea de gândit celor din Next gen și Next next gen felul în care l-a neutralizat nu atât prin tenis, cât în plan fizic pe Carlos Alcaraz în semifinala de la Paris.

Poate ar trebui să dea de gândit și altora, de exemplu celor responsabili pentru un sport curat. Mai pe românește, fără doping. Când aduci însă vorba despre asta, strici povestea pe care marele public o gustă ca pe o cireașă coaptă și îți iei porția de înjurături.

Nimeni nu își pune întrebări

Așa, ca să ne mai încrețim un pic frunțile prea destinse, ați băgat de seamă că nu a stârnit curiozitatea nimănui misteriosul plasture cu nanocip de pe pieptul campionului (ulterior a apărut și unul pe spate), obiect despre care Nole însuși spunea că "folosește energia lui Iron Man și oricât de amuzant ar suna, plasturele de pe pieptul său poartă numele de «Tao Patch» și transmite semnale către corp".

Extraordinar! Acesta este ultimul dispozitiv folosit de Novak pentru a-și măsura și a-și îmbunătăți randamentul pe teren, dar nimeni nu n-a tresărit.

Să dăm cuvântul producătorului!

Este normal să joci cu un stimulator? Este corect față de ceilalți, care nu au acces la această tehnologie și prin urmare nu o folosesc? Păi, de ce să ne punem întrebări și să stricăm frumusețea momentului?

Religia Tao Patch
Plasturele cu nanocip purtat de Djokovic

De ce să se amestece WADA (Agenția Mondială Antidoping) într-o chestiune derizorie prin comparație cu măreția momentului? Haideți totuși să lăsăm impresiile personale și să dăm cuvântul producătorului acestui plasture-minune, firma italiană Tao Patch. 

Taopatch vă ajută organismul să se reechilibreze, ceea ce duce la un număr surprinzător de beneficii. Diferitele noastre protocoale pot ajuta sub diferite aspecte, inclusiv îmbunătățirea posturii corpului uman, a echilibrului și a flexibilității, creșterea performanței atletice și reducerea stresului, a anxietății și a durerii cronice.

Terapie prin lumină

Carevasăzică, folosești un nanodispozitiv portabil care include două straturi de nanocristale responsabile cu transformarea căldurii corpului în impulsuri foarte slabe de lumină, ceea ce este cunoscut sub numele de "terapie prin lumină", efectul e garantat, te păstrezi mereu fresh, ești echilibrat, nu ești anxios, nici stresat, îți dispar toate durerile, dar nimeni, chiar nimeni nu se sesizează că ne aflăm în fața unei forme cât se poate de evidente de procedură dopantă?

Sau poate că un semnal a primit, căci domnul Djokovic nu mai avea plasturii pe el când și-a dat jos tricoul între seturile doi și trei ale finalei cu Casper Ruud.

Blat?

"Cel mai bun nevaccinat din lume", cum atât de dulce îl caracterizează domnul Marcel Pușcaș, "acest om care s-a opus trendului, indicațiilor aberante excesive și aiuristice, (…) demonstrează inutilitatea acelui inept, restricționar și costisitor vaccin și a dovedit că spiritul de turmă poate fi învins".

Dar, stimați antivacciniști și antivacciniste, ce părere aveți că același om nu se ferește să își pună nanocipuri pe el ca să îl bată măr pe Alcaraz ori pe alții ca spaniolul?

Cum ar veni, pe noi, turma, ne-au cipat ăștia cu forța băgându-ne serul satanic în organism, iar domnul Nole, luptător neînfricat împotriva Ocultei, merge pe blat și profită de tehnologia de ultimă generație?

Păi, e frumos, dragă Marcele?

Cum facem? Adică toată retorica aia antioccidentală a lui Nole (care a mers să se roage la biserică după ce a fost expulzat din Australia unde voia să intre cu un certificat fals de trecere prin boală) și a lui tăticu’ Srdjan, care se poza cu steagul rusesc #Z pe la Melbourne, totul nu a fost decât o minciună pentru șoșocii universali?

Perdea de fum pentru un pact cu forțele răului, cu reptilienii care la Roland Garros l-au premiat cu 2.300.000 de euro pentru câștigarea turneului?

Au cuvântul acum cei care au ieșit din turmă.


Comentarii (40)
mishu_74
mishu_74  •  15 Iunie 2023, 18:09
Postat de armand pe 13 Iunie 2023, 18:31

D-le Geambasu nu incetati sa ma uluiti cand schimbati reperele logicii matematice. Oricum , articolul imi aduce aminte de un subcapitol de istorie antica Ceata/Ceata, Ginta, Tribul. Trebuia o pavaza pentru colegul ideologic CTP. Iar acel cip , ca sa ne intoarcem la subiect, macar are specificatii tehnice, in schimb acest lucru s-a ascuns cu grija si in vazul tuturor cand a fost vorba de vaccinuri. Frica animalica si massmedia a facut restul. Ma surprinde , acum cand toata sarlatania e iesit la suprafata inca marsati cu incapatanare pe negarea evidentelor. Am o explicatie din cele multe: frustarea ca ati fost dus de nas ? Mi-ar placea sa fie doar asta!

nu ai obosit d-le Geambasu? eu sigur am obosit sa citesc atatea aberatii si chestii ridicole care servesc doar pentru validarea alegerilor facute la un mom dat in viata. exact asta facem cu totii. vaccinati sau nevaccinati. ca au fost facute din cauza fricii, din cauza religiei, din cauza mass-mediei, din cauza logicii, sau din cauza lui Riga Cripto, putin mai intereseaza acuma. eu iti voi zice intotdeauna ca mi s-a impus ceva iar tu imi vei raspunde ca bine mi s-a facut. daca nu au plecat toti neuronii lu' matale in concediu, iti dai seama ca asa nu vom ajunge niciunde, nu? so, sa fim sanatosi cu totii, ura si la gara. nu vom ajunge la niciun rezultat improscand cu ura si venin pe ceilalti care nu au facut aceleasi alegeri ca si noi. cred ca e timpul sa intoarcem foaia. tot timpul va fi cel ce ne va da dreptate unora sau altora.

maccarone707
maccarone707  •  15 Iunie 2023, 13:33
Postat de radumatei pe 14 Iunie 2023, 14:28

E savuros să vezi neputincioasele zvîrcoliri pline de ură și venin ale contestatarilor lui Nole, acum că a devenit oficial cel mai mare tenisman din istorie. În disperarea lui de om mărunt (dar vaccinat!), măcinat de ranchiună și de invidie, dl. Geambașu perorează ca de obicei contra „antivacciniștilor”, dar mai și bate cîmpii cu grație contra unui misterios „nanochip” datorită căruia ar cîștiga Djokovic. Ura e atât de mare încât dl. Geambașu trece peste faptul că acel nanochip vine cam din aceeași zonă „științifică” ca și dieta keto, medicina ayurvedică, apa kangen și numerologia, și îi atribuie cine știe ce puteri misterioase la care, vezi doamne, alții n-ar avea acces. De fapt, chiar există ceva care-i dă lui Nole un avantaj decisiv la care alții (printre care, cu siguranță, se numără și dl. Geambașu) n-au acces: credința în Dumnezeu.

deci de aia castiga trisorul toate meciurile, pt ca are credinta, nu pt ca baga in el chestii interzise...mare ti-e gradina Doamneee, si prost mai e radumatei

maccarone707
maccarone707  •  15 Iunie 2023, 13:27

e prima data cand iti acord calificativul maxim, dle Geambasu. numai cei spalati pe creier refuza sa vada evidenta. acest sarb trisor zboara pe teren la 36 de ani mai ceva ca un tanar de 20, ajutat fara indoiala de cele mai noi cuceriri ale stiintei d@pajului. un mincinos ordinar

Vezi toate comentariile (40)
Comentează