OPINII  »  EDITORIAL

De ce striga Nole să-și spargă pieptul

Articol de - Publicat sambata, 12 iunie 2021 09:14 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 09:21

Acum înțeleg teribilele urlete ale lui Nole care m-au speriat în finalul meciului cu Berrettini: își dorea din tot sufletul întâlnirea cu Nadal, pentru că simțea că îl poate învinge.

Sârbul l-a prins ca un piton pe spaniol în strânsoarea forehandurilor cros în unghi ascuțit și a retururilor de rever pe linii – așa ceva, pe zgură, se vede o dată la 10 ani!...

De ce striga Nole să-și spargă pieptul
Novak Djokovic, la finalul partidei cu Berrettini (foto: Imago)

În această noapte, Novak Djokovic este cel mai mare jucător de tenis al planetei, fie și numai pentru stopul ireal pe care a avut nervii, inima și mâna să-l pună la 6-5, minge de set 3 – cel mai frumos set văzut pe un teren de tenis de câțiva ani încoace – pentru Rafa.

+12 FOTO

Privindu-i pe acești doi zei antici ai sportului mondial cum joacă la 34 și 35 de ani, nu rămâne decât să ne amintim ce-a răspuns Nole după finala de la Roma, câștigată de Nadal, întrebat ce părere are de tinerii jucători Next Gen: „Next Gen? Noi suntem Next Gen, Rafa și cu mine!”

Rezumatul partidei dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal. Semifinale, Roland Garros


Comentarii (8)
reteleanu
reteleanu  •  12 Iunie 2021, 13:22

*** *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

innn
innn  •  12 Iunie 2021, 12:21

Domnule CTP, de ce se urlă în filmele pentru adulți?

innn
innn  •  12 Iunie 2021, 11:58

Domnule Tudor-Popescu poate îmi spuneți și de ce urlă multe din filmele pentru adulți. Stați așă, de ce bâzâie câteodată în cameră când e geamul deschis, iar altădată nu ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează