OPINII  »  EDITORIAL

Un mort frumos cu ochii vii!

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 19:50 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 20:34

Nu pot să cred! Nu știu ce să scriu! Așa ceva nu există! 

Poate că nici după finala câștigată de Roger în fața lui Rafa în 5 seturi, aici, la AOpen, n-am simțit o asemenea fericire...

Andy Murray a învins ca în Iliada. Și Odisseea – a revenit de la 0-2 la seturi și 2-5 în setul 3!... 5 ore și 45 de minute cu asălăul și forehanderul feroce Kokkinakis, după 5 ore cu asălăul și forehanderul feroce Berrettini – peste puterile oricărei minți omenești să-și fi închipuit așa ceva!

Spre sfârșitul meciului îmi răsuna obsedant în cap: „Un mort frumos cu ochii vii...”. 

Și tocmai imaginea asta supraumană m-a făcut să cred că, orice s-ar întâmpla, va câștiga omul în care nu doar șoldul e de fier!

Un mort frumos cu ochii vii!

Comentarii (21)
mishu_74
mishu_74  •  20 Ianuarie 2023, 22:25

...''asalaul''...??? pe bune?? asta-i exprimare de jurnalist?

IonSaliu
IonSaliu  •  20 Ianuarie 2023, 15:10
Postat de IonSaliu pe 20 Ianuarie 2023, 13:52

Caz tipic de idolatrie. Urmăresc tenisul mare de când mă ştiu. În special începând cu 1985 când am ajuns în USA. Dar nu am idolatrizat niciodată pe nimeni. Nici măcar pe Ilie Năstase, când eram june în România. Vorbind de Andy Murray, eu îl consider cel mai urâcios şi insuportabil tennisman din istorie. Chiar mai rău decât John McEnroe. Mi-a fost totdeauna foarte greu să-l privesc. Au fost meciuri când am renunţat (chiar dacă eu urmăresc în principal Grand Slams). Iar zilele acestea, relevanţa lui Andy Murray este virtualmente ZERO. La fel ca şi acest articol. Chiar mai bine era un alt articol despre Simonica!

“Chiar mai bine era un alt articol despre Simonica!” Axiomaticule CTC (“control tehnic de calitate”?), dacă nu un articolaş, măcar un cântecel. “Simonica, Simonica, / Eu tare recomand arnica* / Să vindece de durere / După meci, luna de miere…” *Arnica este o plantă montană. Unguent extras din arnica este efficient in ameliorarea durerilor musculare (mă refer la cazul meu).

ovidiu1969
ovidiu1969  •  20 Ianuarie 2023, 14:59

Ăsta este un articol sau ce ? Se publica orice-i trece prin cap unuia sau altuia ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează