Comentarii (27)
dragan
dragan  •  05 August 2021, 12:36

Din cind in cind, realitatea! si adevarul! SUPERB, ANDREI! multam fain!

dragan
dragan  •  05 August 2021, 10:39

si (chiar) nu inteleg de ce mi-ati cenzurat- integral- comentariul despre doamna Melinte, despre Alex Novac si despre burlenii inghesuiti linga bagaje in avionul de Tokyo! am folosit un limbaj vulgar si jignitor? am adus acuzatii care nu pot fi probate? prea multe bobite in castronas? m-am prins: asteptati ca Romania sa mai adune vreo 2 (doua) puncte din cele trei meciuri din toamna- din calificarile pentru Qatar- si dupa, mai vedeti voi- poate-l baga radoi zece minute pe Alex Chipciu si veti avea pe cine sa dati vina ca, in noiembrie, nu vom fi inaintea Germaniei in clasament! mai stam o tura sa va faceti voi ratingul? acum- ca divorteaza si Reghe- ati ramas in pana de subiecte- sa inteleg ca voi habar n-aveti sa scrieti despre victorii? nu-i nimic, luati si voi o pauza- poate gaseste moldoveanul de geambasu o Descriptio Moldaviae intr-un anticariat si afla si el care-i treaba cu Moldova! de la surse mai informate! ciao, baieti- sa aveti o zi frumoasa!

dragan
dragan  •  05 August 2021, 08:55

si spuneti-i naumului ca aforismele se citeaza complet: e nobil sa promiti, DAR E BURGHEZ SA TE TII DE PROMISIUNE! oricum, din scrisul lui se intelege ca aici, la est de Nadlac, toti umblam cu capetele plecate- iar generalizeaza pornind de la imaginea lui de pe sticla televizorului!

dragan
dragan  •  04 August 2021, 21:04

Si cum e, inca si mai tare, ca unicul tau gol, minunat, sa fie inscris taman de un roman sub 21 de ani? asta e amanuntul, Ioana, citat din articolul naumului, care continua- in ansamblu- vochiniada instituita de colegii tai! fara rusine! vochin n-are ce sa caute IN Federatia Romana de Fotbal- tot ce stie el despre fotbal e citit din carti- si alea scrise de afonii radulescu si stoichita! citiva pierde-vara, sustinuti de o mina de speriati ca vin adevaratele valori din fotbalul romanesc si ca-i trimit acolo unde le este locul- la o munca necalificata- isi bat joc de un fotbal care a respirat, fara ei, si aerul altor inaltimi! cind domnul Davor Suker a intrebat- uimit- unde e Hagi?, voi, jurnalistii (ramasi) sportivi trebuia sa-i spuneti adevarul! nu-l stiti, Ioana? vi-l povestesc eu, chiar daca asta ar insemna sa va umilesc! pregatiti cenzura aia partinitoare si desucheata cu care va aparati impotenta generalizata-ziua de miine, pentru voi, va fi o zi a dispretului! motivat!

dragan
dragan  •  03 August 2021, 09:32

...n-ar fi mai corect TREI STELE Bucurestiului?...-ma autocitez cenzurat de voi ca sa intelegeti ce-ati facut din fraza si din ideea mea! in fine- si voi sinteti liberi doar intimplator sau cind vor altii sa fiti perceputi ca jurnalisti! revenind la (toate) oile noastre, tu, Ioana, scrii despre cine sau despre ce iti recomanda- in soapta sau mai rastit- redactorul-sef tzepelin sau- mai rau- coordonatorul tolontan? esti o ciobanita second-hand? intreb si te asigur ca nu te citesc doar din punct de vedere literar! p.s. sint un om intr-o perpetua miscare si cum cititul presei e pentru mine aproape o religie, am si-o adaptare tehnologica a ritmului meu existential care-mi permite sa vad, acum, ce-a scris bunaoara Lelia Munteanu in urma cu 1539 de zile sau tu, in urma cu tot 1539- dar de ore! vad detaliul dar iubesc vederea de ansamblu- daca plec acum la Sighisoara, pot asculta pe drum, in masina, ceea ce a spus Mircea Badea intr-un miez de noapte pe care l-am dormit! scrisul ramine, Ioana- si te asigur ca ramin si vorbele! un sfat: luati-o mai moale cu cenzura voastra partinitoare si incercati sa va strecurati, cumva, in mileniul trei- incercati si libertatea structurala!

dragan
dragan  •  03 August 2021, 00:09

Ioana! imi pare rau- am avut o zi foarte grea si de-abia acum am reusit sa-ti citesc editorialul! cred ca o parere-n plus- parerea mea- nu te deranjeaza, prin urmare voi incerca sa fiu cit mai clar si succint: eu cred ca intr-o tara civilizata si intr-un timp ca cel in care traim, nu faci ce spune seful- nici in privat si nici ca functionar al statului! tu, salariatul, ai o fisa a postului- ai fost angajat sa prestezi o munca pentru care te-ai pregatit si pentru care esti calificat, munca ta fiind retribuita nu dupa ochiul stapinului- care a ingrasat vita, eventual in Evul Mediu- ci dupa criterii clare, stabilite prin legi, reguli si regulamente! atit! daca papa(e)galul de becali gheorghe- el raspunde doar in fata Dumnezeului lui (cind cap, cind pajura, cind dunga!), nu?-vrea o telefonista *** pe banca, la marginea terenului, n-ar fi mai corect *** Bucurestiului? e patron? vrea jucarii la 60 de ani? nu crezi ca-i simptomatic faptul ca doar vagonetarul de stucan il crede un om liber? becali, Ioana, e liber doar din intimplare sau fiindca altii il vor asa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragan
dragan  •  02 August 2021, 20:26

in rest, domnule Cosasu: la un sfert de ora de Universitate, linga Gradinile Bahai si Dom- sase camere, lift, doua garaje, 500 de metri de teren si-o priveliste edenica- si Muntele Carmel si marea! Cristi vrea un milion si doua sute de mii! de euro! ii transfer banii sau mai cautam in Tel Aviv?

dragan
dragan  •  02 August 2021, 13:55

ca incheiere: stiti, *** cite medalii a cistigat, PENTRU ROMANIA, domnul Ivan Patzaichin, SINGUR si impreuna cu prietenii lui? astept specialistii in doping, in frig, in foame si-n frica, sa-mi explice cum naiba mai respira omul asta si cum de arata- si traieste- ca un OM, NORMAL, de 50 de ani! nu-i roman- rasistilor de doi bani si trei lulele- e rus lipovean si sinteti chit cu el fiindca-i platiti, din impozitele voastre nesemnificative, o renta viagera? chit cu Patzaichin? voi? NICIODATA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragan
dragan  •  01 August 2021, 22:49

fotbalul? fotbalul romanesc? tocmai ati fost izgoniti din ultima competitie-valorica- a Europei! despre ce fotbal vorbiti, baieti- ce legatura este intre jocul de fotbal si joaca voastra comuna din baltoaca asta sulfuroasa? gestionati, prost si urit mirositor, o ruina! cum sa spui ca eliminarea unei echipe din Gibraltar e o realizare? cum sa mai iesi pe strada? sinteti incredibili si de-o lipsa de rusine fara margini! pur si simplu, incredibili!

dragan
dragan  •  01 August 2021, 22:23

am scris, inainte de Olimpiada, ca Romania nu va lua nicio medalie, la nicio disciplina sportiva! domnul neacaisa (cum suna!) mi-a spus ca pronosticul meu va fi infirmat! a avut dreptate- si ma deranjeaza fiindca stiu ca el vorbeste din punctul de vedere al inutilului functionar public care crede ca 4 (patru) medalii olimpice la o populatie de 20 de milioane de locuitori e o realizare- doamna Popescu si niste vislasi, intr-o tara in care 19 milioane de cetateni nu stiu care e diferenta dintre un caiac si o canoe! cele patru medalii? o rusine cit casa, in care rolul presei e exponential! si determinant! invatati, lasilor, sa impartiti si neputinta!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează