Comentarii (15)
dragan
dragan  •  15 Aprilie 2021, 08:00

poate sint eu prea pretentios, domnule Cosasu- poate Mo Salah crede ca doar (fiind insolent) viata negrilor conteaza si ca, pe terenul de fotbal, de alergat e timpul sa alerge doar albii: Kroos, Modric, etc.! renunt- n-o sa-mi cumpar acum fularul celor de la Getafe si ar fi absurd sa astept ca Zina-Maseluta sa-l aresteze pe domnul Benzema pentru santaj! asta e- macar n-au spectatori care sa le aplaude jocul asta mediocru! hala madrid, hala obor, hala si la gara!

dragan
dragan  •  14 Aprilie 2021, 15:56

p.s. Saar sau Bibi? imi amintesc ca acum citiva ani mi-ati propus o dictatura a bunului-simt! stati linistit, domnule Cosasu: daca domnul Neymar a ajuns un misogin al balonului rotund, domnul Pep Guardiola e acelasi familist dintotdeauna! fotbalistic vorbind, asta e si diferenta dintre joc si joaca- unul din cei doi e inteligent! Lelia? Lelia ar spune ca talentati sint si baietii de la Borussia Dortmund!

dragan
dragan  •  14 Aprilie 2021, 12:40

exista o explicatie, domnule Cosasu: cine nu-si doreste un oktoberfest si-n aprilie? dar nu poti juca o semifinala de Liga Campionilor cu trei nemti in echipa care reprezinta Bavaria: cel putin coman ala e un dembele care si-a gasit un loc de munca mai aproape de casa- sint subtiri, si fara Lewa sint degeaba! in rest, ma stiti, imi place sa citez din clasici- azi, niculescu andrei! notati, Maestre: meciul lui Zidane cistigat de Klopp! nu le vreau raul realistilor-ii vreau doar pe locul cinci in La Liga si afara din L.C.! ca fan Barca, eu zic ca sint mai mult decit rezonabil!

dragan
dragan  •  13 Aprilie 2021, 00:21

gheata la mal, domnule Cosasu! cu ochii la televizor si cu gindul la (Excelenta-Sa) domnul Eugen Ionesco, va fac o (tardiva) marturisire: eu, in locul covidului, ocoleam Romania!

dragan
dragan  •  11 Aprilie 2021, 22:06

si tot la rece, domnule Cosasu: aseara, la rtv, un oltenas intors cu cheia-gelu visan- ii urla doctorului Raed Arafat- citez- SA PLECE DRACULUI, ACASA! vreau doar sa-i transmit domnului Arafat ca, la o adica, desi apartamentul in care locuieste familia mea are doar doua camere, una ii apartine si ca in bucatarie, unde mincam doi, e loc, la masa, si pentru un al treilea! merge si internetul si avem si apa calda! de dormit, va dormi intr-o camera cu peretii ticsiti cu carti, dar stiu ca asta nu-l deranjeaza!

dragan
dragan  •  11 Aprilie 2021, 20:31

la cald, domnule Cosasu- vorba domnului Goma: o discutie primavaratica despre o zi de iarna: gata cu handbalul! tot ce-au incercat Gruba si Cristina Neagu a fost zadarnicit de unul vasile si de compania! de zgomote! oricum, pina la sfirsitul lunii, e gata si tenisul! la rece? propun sa urmam exemplul nord-coreenilor! sau, daca nu sintem chiar atit de flaminzi, s-o trimitem in Japonia, la Olimpiada, doar pe Simona Halep! pe persoana fizica, infasurata-n tricolor! poate face ce face de obicei- ia un trofeu si ne lasa sa ne facem o poza- ca tara- cu el! machedoanca de treaba care, spre deosebire de mai bastinasii ei concetateni, stie si de unde a plecat dar si unde trebuie sa ajunga!

dragan
dragan  •  11 Aprilie 2021, 14:19

si inca: pina va ginditi daca-mi publicati sau nu comentariul, am o intrebare: daca eu spun: jurnalistule, scrie frumos! scrie cu respect!- asta apropo de cuvintele folosite de Leo Messi- inseamna ca ma cert cu scorpie daniel? si tot voi va suparati cind va fac aproape-ingineri...!

dragan
dragan  •  11 Aprilie 2021, 14:02

distractie pe piine, domnule Cosasu: alt madridist convins- niculescu- care se tavaleste pe jos de dragul Barcelonei! ma gindesc ca, intre timp, scorpie a inteles ca mingea trimisa de Leo din corner n-a lovit transversala, si ca argentinianul nu plinge chiar asa de usor- fie si in ploaie! ce-i sigur e sigur: real nu va lua nici La Liga si nici L.C.-ul: sint prea firavi si- din faza asta a competitiilor- arbitrii isi cam vad de treaba! va las, ca am un Paul Goma pe masa si ca e, totusi, duminica!

dragan
dragan  •  11 Aprilie 2021, 13:23

p.s. la p.s. vulgaritatea ca LIPSA DE IMPARTIALITATE a unui jurnalist! am vrut doar sa verific daca cititi comentariile noastre inainte de a le cenzura!

dragan
dragan  •  11 Aprilie 2021, 13:22

p.s. la p.s. vulgaritatea ca LIPSA DE IMPARTIALITATE a unui jurnalist! am vrut doar sa verific daca cititi comentariile noastre inainte de a le cenzura!

  • 1
  • 2
Comentează