OPINII  »  EDITORIAL

Investiții în balamuc

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 19:41 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 19:51

Pentru o excelentă introducere în balamuc, a se folosi sâmbăta trecută din Premier League. Pe culoare, gem foști Napoleoni în costum de gală umiliți de pitici nervoși. Cine a jucat acasă s-a trezit călcat în picioare. Villa, Brentford, Chelsea, Newcastle, Wolves, Brighton au pierdut, dar nu oricum. Au terminat în genunchi meciuri pe care le puteau câștiga la pas.

City a avut parte de un experiment rezervat celor mai alese ospicii. În loc de un 1-10 amabil, Forest s-a ales cu un punct. Dar Guardiola poate fi mulțumit. Într-unul din saloanele de protocol ale balamucului, un personaj cândva optimist stă aplecat deasupra unei mese și își scrie demisia, sub dictarea derbedeilor de la Southampton. 

Graham Potter a fost o mare speranță și o propunere realistă pentru națională, dar s-a lăsat sedus de Chelsea – clubul la care, desigur, până și copiii de mingi sunt milionari. După 200 de milioane prăpădite pe superstaruri stinse de la primul joc, a venit Southampton. Prea mult. Southampton e un comando de prăștieri specializat în vânătoarea de bestii majore.

Vizita continuă. Într-o altă rezervă, stă Newcastle distrusă de Liverpool, după alt meci anapoda. Newcastle a folosit o noutate: formula de atac dotată cu un singur jucător (Saint-Maximin). Care putea răsturna meciul, dacă nu era sabotat de bare și de coechipieri. Trauma a fost atât de dură încât de prin minutul 70 cel mai fidel public al Angliei a început să caute ieșirea.

Investiții în balamuc

N-am terminat. O mare petrecere zguduie balamucul, sub conducerea lui Mikel Arteta, după alt meci aberant. Înmormântată săptămâna trecută de City, Arsenal a dezmembrat Aston Villa, în izbucniri senzaționale. În intervalele dintre recitaluri, Villa putea câștiga meciul. La sfârșit, între minutele 90 și 92, Emiliano Martinez, omul cu erecție simulată la înmânarea Cupei Mondiale, a avut un orgasm negativ și a meșterit două goluri pentru Arsenal.

Și toate astea pentru ce? Pentru amatorii de perversiuni, cardiologi și un public dispus la șocuri electrice. Și pentru investitori! Cota de piață e în ceruri. United ar putea deveni curând qatarez. Miliardarii se bat să cumpere o parte din balamuc. Merită. 


Comentarii (3)
antirisc
antirisc  •  28 Februarie 2023, 13:26

Remarcați frustrarea de ca și cum ar veni din interiorul (nu zic locul exact că pute a *** din Nyon) lui nea Perez, stupefiat și el de faptul că aproape nimeni nu se mai uită la LaLiga? Bine, în afară de *** Digi care sunt obligate după ce nea Mitică de España i-a lăsat să cumpere Rayo...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gagihita
gagihita  •  26 Februarie 2023, 12:24

Ma bucur ca ai revenit la verva si inspiratia literara care te diferentiaza de ceilalți “jurnaliști” din aceasta publicație. Nea Traian, m-a incantat acest editorial, iti urez inspiratie maxima in viitor.

VardyParty
VardyParty  •  22 Februarie 2023, 23:40

Bravo, asa este! Welcome to my nightmare I think you're gonna like it I think you're gonna feel you belong We sweat and laugh and scream here 'Cause life is just a dream here You know inside you feel right at home here

Vezi toate comentariile (3)
Comentează