OPINII  »  OPINIE

Comportament rușinos! Cu atitudinea asta, Muaither sau Al Akhdoud scrie pe voi

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 09:10 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 18:45

Oţelul a câştigat cu FCSB, 2-0, iar jucătorii lui Dorinel Munteanu le-au dat lecţii așa-ziselor vedete ale lui Gigi Becali.

O lecţie de luptă la primul gol, când Ovidiu Popescu a avut vedenii și credea că e în bazin cu David Popovici. S-a aruncat în faţă sperând să obţină un fault, nu s-a dat nimic, iar Teles l-a învins pe Târnovanu din apropiere. Apoi, a fost și o lecţie de fotbal, la golul doi. 

Cisotti, omul meciului, a finalizat elegant, plasat, la colţul lung. O prestație la care celălalt căpitan de pe teren, Darius Olaru, tot speră în ultimul timp.

Olaru și Coman, Muaither sau Al Akdoud scrie pe voi

Și poate i-ar ieși lui Darius, dacă s-ar concentra pe fotbal și ar lăsa trucurile și comportamentul de jucător mediocru. Pentru că ceea ce face și Olaru este ruşinos. Căpitanul celei mai iubite echipe din ţară sare ca ars la fiecare contact, amplifică lovitura și țipă cât îl țin plămânii.

Au fost momente și cu Oţelul, ca în fiecare meci de altfel, în care Olaru a vrut să ştie tot Bucureştiul că joacă FCSB. Şi nu prin faptul că a produs delir în tribune cu golurile lui și atmosfera era incendiară, ci prin faptul ca țipa atât de tare la orice contact încât îl auzeau și oamenii din capătul opus al orașului, iar cei care se uitau la TV erau nevoiți să dea sonorul mai încet, să nu se sperie copiii prin casă.

Comportament rușinos! Cu atitudinea asta, Muaither sau Al Akhdoud scrie pe voi
Ovidiu Popescu, cerând fault la primul gol al Oțelului/ foto: Raed Krishan (GSP)

Cât priveşte cealaltă „vedetă” a echipei, atitudinea lui Coman e una care îl va duce maxim la Al Akhdoud sau Muaither, echipe de care s-a auzit prima dată în România când au ajuns Florin Tănase și Alibec pe acolo. 

Dacă te comporți așa în Liga 1, dai palme peste cap adversarului și înjuri arbitrul în ultimul hal, înseamnă ca ți-ai luat gândul de la o echipă decentă de Serie A sau La Liga, pentru că de Premier League nu s-ar pune problema oricum. 

Florinel Coman de la FCSB, un fotbalist bun și capricios în campionatul României, nu are vreo şansă să ajungă la un nivel prea ridicat, adică în top 5 campionate din Europa, dacă nu a făcut-o până la 25 de ani. Doar la echipe de subsol din Arabia Saudită sau Qatar. 

În schimb, Florinel Coman de la naţională, parcă alt jucător, ar avea o speranţă sa rămână cu ceva la final de carieră. Acolo se poate. Are un comportament de profesionist când e îmbrăcat în galben, știe că dacă nu face ce trebuie va ieși imediat din echipa de start, probabil și din lot.

Olaru și Coman nici nu sunt ajutați 

Olaru și Coman nici nu sunt ajutați de restul coechipierilor, care parcă s-au setat să paseze doar la unul dintre cei doi, personalitatea lor în joc e inexistentă. Şut e un Olaru în miniatură, când nu e pe jos, țipând, face totul să ajungă acolo. La fel ca Darius, când se concentrează strict pe joc are și prestații bune. 

Pantea e un Vali Cretu al noii generaţii, Ngezana încă nu ştie ce e cu el, iar Lixandru si Ovidiu Popescu sunt jucători de Botoşani, adică de ultimul loc. Radunovic pare obosit, dar nu are înlocuitor, iar Djokovic e prea concentrat să fie pe placul lui Becali. Compagno e un luptător ignorat de colegi, Miculescu e omul-invizibil în careul advers. 

Rotariu și Radaslavescu nu există la FCSB. Și culmea, tot echipa patronată de Becali e mare favorită la titlu. Asta arată la ce nivel jenant a ajuns campionatul României, unul care, de altfel, nu a trimis măcar o echipă în grupele Conference League în acest sezon. Și nu sunt speranțe că va trimite nici în ediția următoare.


Comentarii (14)
parpalache
parpalache  •  05 Decembrie 2023, 11:49

Mda!Numai la eșecuri admit și fcsb-iștii ceeace vede oricine vrea sa vada!Ca regulamentele nu se aplica și„vedetelor”lu „nea GG”!Simuleaza,injura,comenteaza arbitrajele„normal”- in presa,așteapta penalty-tl din meniu!Daca se intâmpla sa nu vina, li se ard siguranțele!Și „nea GG”-tot dupa un eșec critica atitudinea„perlelor”lui:„Olaru?!Olaru se arunca in cap!I-am zis:„De ce te arunci bah”?!

Valmold71
Valmold71  •  05 Decembrie 2023, 07:19

Un articol pertinent de la un gazetar de viitor!!!

paolo13
paolo13  •  05 Decembrie 2023, 04:37

N-ai nici har, nici haz...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează