ORASELUL LENES  »  ORASELUL LENES  »  DVD LAZY TOWN CU GAZETA

Trimite talonul de concurs pentru extragerea celor 1008 premii!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Poţi cîştiga o excursie acasă la Moş Crăciun sau unul dintre celelalte peste 1.000 de premii puse în joc.

Azi, împreună cu Gazeta Sporturilor, ai ultimul DVD Orăşelul Leneş din sezonul doi. Intră în concurs pentru unul dintre cele 1008 premii puse în joc. Poţi cîştiga cupoane de cumpărături Carrefour (cu valoarea de 100 lei), jucării Orăşelul Leneş sau premiul cel mare: o excursie în Laponia, acasă la Moş Crăciun, în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Completează talonul de concurs, din Cartea Secretelor, sau talonul de azi, din revista de colorat. Scrie 7 dintre cele 8 serii de pe hologramele DVD-urilor tale (doar DVD-urile apărute în perioada 14 septembrie – 2 noiembrie) şi nu uita să treci datele tale personale. Trimite talonul completat pe adresa OP 33, CP 31, Bucureşti, pînă pe data de 10 noiembrie, cu menţiunea “pentru concurs Orăşelul Leneş“.

Tragerea la sorţi pentru premiile concursului va avea loc pe data de 17 noiembrie, iar pe data de 22 noiembrie, pe gsp.ro, secţiunea Orăşelul Leneş, va fi publicată lista cîştigătorilor.

Acum te poţi înscrie şi online
Dacă nu ai găsit taloanele de concurs din Cartea Secretelor şi din revista de colorat primită cu DVD-ul de azi, mai ai o şansă să intri în concurs. Accesează site-ul Gazetei, www.gsp.ro, alege secţiunea Orăşelul Leneş şi intră în formularul de concurs. Foloseşte formularul online pentru a introduce seriile de pe hologramele DVD-urilor tale (cumpărate în perioada 14 septembrie-2 noiembrie) şi nu uita să completezi datele personale.

1008 premii
1. * Excursie în Laponia, acasă la Moş Crăciun
2. ** 300 x Pachet Orăşelul Leneş
3. *** 650 x cupon de cumpărături Carrefour (valoare 100 lei)
4. 5 x microfon Ştefania
5. 1 x costum Sportacus
6. 1 x costum Ştefania
7. 30 x minge Sportacus/Stephanie
8. 20 x minipăpuşi Sportacus/Stephanie
* * Excursia în Laponia (regiunea din Finlanda) este valabilă pentru maximum 4 persoane (doi adulţi şi doi copii cu vîrsta între 4 şi 12 ani neîmpliniţi) în perioada 16-19 decembrie 2010 şi include transport cu avionul (dus-întors); transport de la aeroport la hotel şi retur; cazare în căsuţă tip B (3 stele) cu demipensiune pentru 3 nopţi (4 zile); excursie la casa lui Moş Crăciun.
* ** Pachetul cuprinde Carte Orăşelul Leneş, Jucărie Orăşelul Leneş, video CD cu cîntecele Orăşelul Leneş, penar Orăşelul Leneş
* *** Cupoanele de cumpărături Carrefour sînt valabile două luni de la data desemnării cîştigătorilor şi sînt valabile exclusiv în hipermarketurile Carrefour
Regulamentul concursului pe gsp.ro, secţiunea Orăşelul Leneş

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bogdangelu
bogdangelu  •  07 Noiembrie 2010, 15:13

Unde este ,,formularul de concurs online,,pentru Oraselul Lenes????

sportivamm
sportivamm  •  06 Noiembrie 2010, 19:38

Daca am facut inscrierea online, mai trebuie sa trimit si taloanele complectate?

sportivamm
sportivamm  •  06 Noiembrie 2010, 19:36

Se trimit ambele taloane de concurs? Daca da, cum? Fiecare in plicuri separate sau intr-unul singur?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close