FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - MIOVENI 2-1

Pelici acuză o greșeală de arbitraj la golul din prelungiri, Hagi se declară fericit: „3 puncte norocoase”

Gică Hagi și Alexandru Pelici // foto: capturi YouTube
Gică Hagi și Alexandru Pelici // foto: capturi YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 18:06 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 20:04

Gheorghe Hagi (56 de ani) și Alexandru Pelici (47), antrenorii de la Farul Constanța, respectiv CS Mioveni, au tras concluzii după meciul dintre echipele lor, câștigat de dobrogeni la limită, scor 2-1.

Nou-promovata a fost foarte aproape de a pleca de la Ovidiu cu un punct, după ce Bogdan Rusu a înscris golul egalării în minutul 86. Totuși, meciul marcat de erori de arbitraj împotriva Farului a fost câștigat de dobrogeni, care au dat lovitura de grație în minutul 90+2. 

La final, Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, a reclamat un presupus fault în atac asupra stoperului Alexandru Iacob, cel care a trimis mingea în aut chiar înainte de golul victoriei gazdelor.

Alexandru Pelici, după Farul - CS Mioveni 2-1: „Cu toții suntem vinovați”

„E păcat că am scăpat punctul printre degete. Am construit un castel de nisip, apoi am dat o palmă la tot ce am făcut. E păcat, trebuia să avem o responsabilitate mai mare, să facem marcaje mult mai aproape și să nu se ajungă la situația asta. În prima fază nu vreau să fiu răutăcios, dar nu știu dacă nu a fost fault în atac la Iacob. 

El așa mi-a spus, că a fost faultat și de asta a jucat mingea în aut. Asta nu scuză cu nimic faptul că nu am făcut marcaj, trebuia să fim mult mai resposabili în situația aia. Cu toții suntem vinovați, și noi de pe bancă, că nu am fost mai prezenți. Asta este, mergem înainte, ne așteaptă un meci dificil cu Argeșul”, a spus Pelici la DigiSport.

Gheorghe Hagi: „N-am jucat bine colectiv”

Iar Gică Hagi, antrenorul gazdelor, a admis la flash-interviu că victoria echipei sale a fost una norocoasă.

„Căldură mare, trebuia să terminăm meciul în prima repriză. În a doua repriză ne-am chinuit. Nu am jucat bine colectiv, adversarului i-am dat posibilități adversarului să vină în careu, să aibă ocaziile lui. La final sunt 3 puncte norocoase, chiar dacă meritam să câștigăm în prima repriză. Câteodată fotbalul așa e, suntem fericiți că am luat cele 3 puncte.

Pe mine nu mă interesează dacă iau un gol, două. Chiar dacă faza defensivă ne interesează, important e să marcăm goluri.

Jefte a jucat bine astăzi 25-30 de minute. Dacă face ce trebuie, e foarte periculos, un nouar cu apucături de decar, știe fotbal, se asociază bine cu colegii”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Conducerea Craiovei a anunțat că e exclus din lot, iar o etapă mai târziu apare titular

Între Săftica și terapie intensivă » Situația teribilă a unui dinamovist

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează