SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTE

160 de sportivi așteptați la Covasna, la finala Campionatului Național de Lupte U23

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2019 14:03

Sala de sport a comunei covăsneane Zăbala va găzdui, în acest weekend, finala Campionatului Național Individual de Lupte U23. 

Se vor afla pe saltea, în micuța localitate de lângă stațiunea Covasna, aproximativ 160 de sportivi de la cele mai importante cluburi din țară, concursul urmând a se desfășura pe trei ramuri, lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere, fiecare cu câte zece categorii de greutate. 

Sâmbătă dimineață, de la ora 10.00, sunt programate tururile eliminatorii, iar de la ora 16.00 vor avea loc semifinalele. Duminică, de la 10.00 încep recalificările, iar de la ora 12.00 finalele. Premierea va avea loc tot duminică, începând cu ora 14.00. 

„Ne bucurăm să aducem la Covasna o competiție de asemenea anvergură. Vor fi prezenți cei mai buni tineri luptători din România, astfel că cei prezenți chiar vor avea parte de un adevărat spectacol sportiv”, a prefațat competiția Sorin Popica, reprezentant al ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, co-organizator alături de Federația Română de Lupte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează