SPORTURI  »  ALTELE  »  CM JUDO

Alina Dumitru: "Am prins o zi foarte proastă, dar sînt mulţumită de ce am realizat"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2010 00:00

Judoka Alina Dumitru, a declarat la sosirea în ţară, că a prins o zi foarte proastă la Campionatele Mondiale din Japonia şi a precizat că se bucură pentru medalia de bronz pe care a cîştigat-o.

 

"Nu ştiu de ce, dar nu vrea să se lipească medalia asta de aur deloc de mine. Poate că ar fi mai bine să nu mă mai gândesc atît de mult la ea. Am prins o zi foarte proastă, iar acest lucru m-a dat peste cap. O astfel de zi îţi poate strica toată pregătirea, dar ce puteam să fac... În meciul pentru medalia de bronz am aplicat mult mai bine ceea ce am lucrat la antrenamente. A fost un meci greu şi m-am temut că pot să pierd chiar şi bronzul, pentru că nu prea puteam să fac prizele, dar pînă la urmă am reuşit să mă concentrez şi să cîştig meciul pe final. M-am bucurat foarte mult la final, pentru că nu-mi venea să cred câ am luat bronzul, la ce zi proastă am prins", a spus Alina Dumitru, potrivit mediafax.

Sportiva a adăugat că este mulţumită cu ceea ce a realizat în anul 2010, însă a afirmat că principalul obiectiv pînă la Jocurile Olimpice din 2012 rămîne cucerirea medaliei de aur la Campionatele Mondiale. "Sînt mulţumită de ceea ce am realizat în acest an, avînd în vedere că anul precedent a fost unul plin de ghinioane şi cu accidentări. Acest an a ieşit mai bine şi chiar dacă nu a fost cum mi-am dorit la aceste mondiale sunt mulţumită. După efortul depus, orice medalie este binevenită. Până la JO de la Londra, principalul meu obiectiv rămîne cucerirea medaliei de aur la Campionatele Mondiale", a declarat Alina Dumitru.

Campioana olimpică la categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru, a cucerit bronzul la Campionatele Mondiale, aceasta fiind singura medalie obţinută de delegaţia României la competiţia din Japonia.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sabinalin
sabinalin  •  14 Septembrie 2010, 22:42

Simt ca si aceasta medalie va veni!Esti o mare campioana si vei intra in istoria judo-ului romanesc drept prima campioana! Felicitari si multumim pentru bucuriile pe care le faci iubitorilor de sport adevarat nebecalizat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează