SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA MONDIALĂ JUDO

Alina Dumitru s-a impus la etapa de Cupă Mondială de la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Campioana olimpică la judo Alina Dumitru a obţinut, sîmbătă, medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Bucureşti, etapă care contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.

 

Alina Dumitru a învins-o în finala de la categoria 48 kg, pe colega sa din lotul olimpic, Carmen Bogdan. Tot în finală a ajuns şi Corina Căprioriu, campioana europeană en-titre la 57 kg. În ultimul act, românca o va întîlni pe Sarah Loko, din Franţa.

Etapa de Cupă Mondială, la masculin se dispută tot la finalul acestei săptămîni, dar la Madrid. La categoria 66 kilograme, Szoke Laszlo a fost eliminat din primul tur, la fel ca Ştefan Bichişan, la categoria 73 kilograme. La 90 de kilograme, Radu Valentin a reuşit să treacă de primul tur, urmînd a-l întîlni în turul doi al grupei A pe britanicul Andrew Burns.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  06 Iunie 2010, 01:48

Stirile cu fecali aduna zeci de comentarii...aici 0^^ dc presa il pupa in cur pe jiji? mie sila de voi! oricum felicitari alina! ai respectul adevaratilor romanii,mult succes in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează