SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Ana Maria Brînză: ”În finala olimpică a fost singura dată cînd mi-am dorit să fiu bărbat”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 15:51

Ana Maria Brînză a declarat miercuri, la un eveniment organizat pentru femeile din sport cu ocazia zilei de 8 martie, că în finala olimpică de la Beijiing a fost singurul moment cînd şi-a dorit să fie bărbat pentru a putea să o întreacă pe sportiva germană Britta Heidemann.

"Mi-am dorit să fiu bărbat în finala olimpică pe care am pierdut-o în faţa nemţoiacei Britta Haidemann. Atunci am declarat că ea trăgea ca un bărbat. Dacă aş fi fost şi eu bărbat, poate ar fi fost altceva. Pentru mine ziua de 8 martie perfectă este să mă întîlnesc cu prietenele, cu colegele, la o cafea. Acum sper să-mi fac cadou de 8 martie cel puţin o medalie la etapa de Cupă Mondială de la Barcelona. De aia mergem acolo. De fapt 8 martie o să-l serbăm la înălţime, pentru că vom pleca la Barcelona", a declarat spadasina.

Componentele lotului naţional de scrimă Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Loredana Dinu şi Anca Măroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu şi Andreea Răducan, fosta jucătoare de tenis de masă Otilia Bădescu, fostele canotoare Doina Ignat şi Camelia Mihalcea şi fostele baschetbaliste Carmen Tocală şi Svetlana Drăguşin au participat miercuri la Cafepedia la un eveniment organizat de directorul de marketing al Puratos România, Bogdan Cherciu, care le-a oferit flori şi cadouri fostelor campioane cu ocazia Zilei Femeii.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează