SPORTURI  »  ALTELE  »  ROMÂNIA CAMPIOANĂ EUROPEANĂ LA SPADĂ

Ana Pascu despre aurul spadasinelor române: "Pentru noi este un succes aşteptat"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 21:27

Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, Ana Pascu, a declarat că succesul echipei feminine de spadă la Campionatele Europene de la Sheffield, este unul aşteptat şi a remarcat "două fete sclipitoare", Simona Alexandru şi Ana Maria Brânză.

"Pentru noi este un succes aşteptat, mai ales după rezultatele de la Campionatele Mondiale de la Paris. E deja o normalitate pentru România să aibă succesele astea. Obiectivul principal al nostru acum sunt Jocurile Olimpice de la Londra. Nu va fi uşor, sunt echipe bune, dar şi echipa noastră este una redutabilă. Toată echipa a evoluat foarte bine şi a respectat indicaţiile primite. Însă remarc două fete care au fost sclipitoare, Simona Alexandru şi Ana Maria Brânză", a declarat Pascu, conform Mediafax.

În ceea ce priveşte evoluţia echipei masculine de sabie, care a ratat podiumul, Ana Pascu a spus: "Absolut se putea şi mai bine la băieţi. Au fost însă nişte probleme cu arbitrajul, ne-au cam ciupit arbitrii iar băieţii s-au cam demoralizat. Eu i-am şi certat că s-au debusolat puţin după arbitrajul potrivnic, pentru că ei ar fi trebuit să se mobilizeze şi mai tare acum. Oricum e un rezultat care ne bucură până la urmă".

Echipa feminină de spadă a României, formată din Simona Alexandru, Ana Maria Brânză, Anca Măroiu şi Loredana Iordăchioiu, a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de scrimă de la Sheffield, după ce a învins, marţi, în finală, cu scorul de 45-31, reprezentativa Rusiei.

Echipa masculină de sabie a României, formată din Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu şi Cosmin Hănceanu, a ratat medalia de bronz, după ce a fost învinsă, cu scorul de 45-36, de reprezentativa Rusiei în finala mică.

Delegaţia României a obţinut două medalii la Campionatele Europene de la Sheffield, una de aur, prin echipa feminină de spadă, şi una de bronz la spadă individual, prin Ana Maria Brânză. Revenirea în ţară este programată, miercuri, la ora 23.30.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
romioramirez
romioramirez  •  19 Iulie 2011, 22:45

felicitari fetelor!!!(ca de obicei una cu sanii goi e in top mai ales daca e fan fotbal;sa va fie rusine domnilor redactori,stirile cu medaliatii nostri ar trebui sa stea cel putin o zi in topul stirilor.sunt sigur ca daca domnul cioban isi zgiria pantofii era principala stire a zilei!!!)

xstream
xstream  •  19 Iulie 2011, 21:53

bravo fetelor ! romania va aplauda si este alaturi de voi!

explorish
explorish  •  19 Iulie 2011, 21:50

senzational, felicitari!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează