SPORTURI  »  ALTELE  »  ANCHETĂ

Andreea Rabciuc, fosta campioană a României, ar fi fost găsită moartă în Italia » E dispărută din martie 2022

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 12:26 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 13:17

Andreea Rabciuc (30 de ani), fostă campioană a României la tir sportiv, ar fi fost găsită moartă în Italia, într-o fermă abandonată. La aproape doi ani de la dispariție.

Andreea a dispărut fără urmă în Italia, în provincia Ancona, în martie 2022, după o petrecere. Se pare că ea ar fi fost găsită la o fermă abandonată, situată în apropierea casei în care locuia, dar și aproape de locația unde a văzut văzută ultima dată, precizează Ora de Suceava, care citează presa din Italia. Asta deși poliția a căutat în dese rânduri în acea zonă.

Cadavrul s-ar fi aflat într-o stare avansată de descompunere, iar hainele s-ar potrivi cu cele pe care Andreea le purta în momentul dispariției. Anchetatorii vor face mai multe investigații pentru a vedea dacă e vorba de Andreea.

Multiplă campioană națională la tir sportiv, Andreea Rabciuc a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava și a făcut parte din lotul României de seniori.

Conform informațiilor apărute la dosar în ultimul an, tânăra, care era stabilită în Jesi, în provincia Ancona, traversa mai multe probleme personale, aspect confirmat și de apropiații acesteia. 

„După ce a întâlnit persoanele nepotrivite, viața ei s-a dus de râpă”, afirma partenerul mamei Andreei, într-un dialog cu presa din Peninsulă. 

În ziua în care se împlinea un an de la dispariția Andreei, mama ei transmitea un mesaj de-a dreptul tulburător: „Dragostea mamei, unde ești? Azi e 12 martie, te caut de un an și nu știu ce sa fac, e imposibil să dispari așa! Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom auzi și ne vom vedea a doua zi… și apoi? Din păcate, sunt sigură că cineva te-a rănit, e imposibil să nu iei legătura cu mine în tot acest timp”.

Citește și: 

Incredibil! Ce propunere i-a făcut Jurgen Klopp lui Sven Goran Eriksson!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
hofer
hofer  •  21 Ianuarie 2024, 17:07

Greșeli fatale pe care Româncele le fac. Nu poți să ai încredere în oricine. Pasul greșit în străinătate este fatal. In străinătate nimic nu este pe gratis, nu te duci la nimeni acasă sau te urci în mașină dacă-l cunoști doar de puțin timp. Întotdeauna când pleci spui unde mergi și cu cine mergi. Nu înțeleg de ce cu așa ușurință poți să ai încredere în cineva. Trăiești langa un om aproape o viață și crezi că îl cunoști, dar cândva descoperi că de fapt nu-l cunoști.

Catalynn_14
Catalynn_14  •  21 Ianuarie 2024, 14:31

RIP! :-(((

cristishady
cristishady  •  21 Ianuarie 2024, 13:38

Dumnezeu s-o ierte. Pacat, atat de tanara..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close