SPORTURI  »  ALTELE  »  BODYBUILDING

FOTO Cine e sportivul care le depășește pe Inna și Antonia în topul celor mai urmărite persoane din România pe Instagram

Andrei Deiu // foto: Instagram +10   FOTO
Andrei Deiu // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 21:11 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 22:51

Andrei Lincan Deiu, bodybuilder în vârstă de 24 de ani, este românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram!

Inna, Antonia sau Delia, cântărețe renumite din România, sunt depășite în topul popularității pe Instagram de culturistul Andrei Deiu. Urmărit de peste 4,2 milioane de persoane, Deiu postează frecvent fotografii în care își etalează fizicul sculptat în ani grei de muncă. 

Comunitatea formată pe contul lui de Instagram este una mixtă, cu persoane provenite din foarte multe țări, astfel că Andrei vorbește și scrie tot timpul în limba engleză în postările sale.

+6 FOTO

Andrei Deiu, stabilit în Anglia de aproape 10 ani

„Sunt din Rm. Vâlcea, m-am mutat cu familia în Anglia la 15 ani pentru o viață mai bună, mai multe oportunități. Mulți nu știu că sunt român pentru că pe social media postez numai în engleză, deoarece 90% din urmăritorii mei sunt din toate țările, nu pentru că mi-ar fi rușine ca sunt roman sau pentru că sunt arogant”, a mărturisit Andrei într-un interviu acordat romanianaesthetics.ro.

Anul 2020 a adus și prima participare a lui Andrei Deiu la Mr. Olmypia, cel mai popular concurs în materia de culturism. Românul a obținut locul 5 la Men’s Physique Olympia, pentru care a încasat și 2.000 de dolari. 

Inna, următoarea în topul celor mai urmărite persoane din România pe Instagram, are 2,9 milioane de fani, în timp ce Antonia se poate lăuda cu 2,6 milioane de urmăritori, iar Delia cu 2,5.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

I-au făcut bilanțul lui Neymar! Cele 9 superfemei cu care a ieșit brazilianul

Cine pe cine a părăsit? Tânăra de 25 de ani îl contrazice pe fotbalist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  06 Februarie 2021, 10:46

Bine ca are ceas pe mina, sa nu uite cit e ora...

talpaiadului
talpaiadului  •  06 Februarie 2021, 04:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close