SPORTURI  »  ALTELE  »  ONE CHAMPIONSHIP

VIDEO Andrei Stoica, lovit violent cu capul în gură în meciul pentru centura mondială! Românul a pierdut lupta pentru titlu

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 21:57 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 22:40

Andrei Stoica (33 de ani) a fost învins la puncte de ucraineanul Roman Kryklia, într-un meci pentru titlul mondial în MMA, în promoția ONE Championship.

Challenger-ul obligatoriu la centura mondială ONE FC, care venea după meciul câștigat cu Pavel Voronin, a avut mari probleme în main event-ul galeI ONE: Collision Course, din Singapore.

Roman Kryklia (29 de ani) a dominat lupta în fiecare rundă, iar Andrei Stoica a rezistat cu greu loviturilor violente trimise de uriașul ucrainean.

VIDEO Andrei Stoica, lovit cu capul de Roman Kryklia

În finalul rundei a 5-a, ultima, Andrei Stoica a primit mai multe lovituri ilegale din partea adversarului său. Cu 50 de secunde înainte de final, într-un clinch, Kryklia l-a lovit cu capul în gură pe român, iar acesta s-a resimțit. Ulterior, până să intervină arbitrul, acesta a trimis două lovituri violente, una cu genunchiul și una cu directa de dreapta, care și-au atins ținta, capul lui Stoica.

Andrei Stoica a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni și a preferat să continue lupta, iar în ultimele secunde Kryklia s-a năpustit asupra lui și a câștigat categoric meciul, păstrându-și centura.

VIDEO Benny Adegbuyi, gata să-l doboare pe Badr Hari: „Îl fac KO în runda a doua!”

Citește și: 

Cine transmite Benny Adegbuyi - Badr Hari la TV. Meciul anului în MMA

Benny Adegbuyi vs Badr Hari. Cătălin Moroșanu și-a ales favoritul: „Este un moment epocal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1065808933555529
Andrei Preda  •  19 Decembrie 2020, 23:58
Postat de briceag pe 19 Decembrie 2020, 02:53

Omule, sa ajungi si tu al 5-lea in lume in vreun sport, si discutam! Romania are kickboxeri de clasa mondiala. Restul e gargara, ca pierzi sau castigi.

Asa e dar cum se face atunci ca nu avem si boxeri de clasa mondiala , avand in vedere ca ei se bazeaza in special pe lovituri de brate ?

ge0x
ge0x  •  19 Decembrie 2020, 10:10

Poate Stoica a fost slab. Dar capul ala in gura daca il luati voi care comentați pe aici, visați stele verzi. Habar nu aveți ce înseamnă o lovitură cu capul in față.

356283852333990
Valentin Picioiu  •  19 Decembrie 2020, 09:21

A dat ăla in el tot timpul, ca la tobe.Luptatori fără scânteie cu pretenții prea mari pentru posibilități mediocre.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează