SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Anunț major în UFC: Conor McGregor se întoarce după doi ani

Conor McGregor/ foto Imago Images
Conor McGregor/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 19:40 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 20:27

Conor McGregor (34 de ani) va lupta din nou în UFC, după o pauză de doi ani. Adversarul său va fi Michael Chandler (36 de ani).

Anunțul a fost făcut de Dan White, șeful UFC. Data și locația evenimentului nu sunt încă stabilite, însă un lucru cert este că lupta va avea loc după data de 15 august.

Rapid, prestație eroică în deplasarea decisivă cu Metz » Calculele ACUM în grupa B din Liga Campionilor la handbal feminin
METZ - RAPID
Rapid, prestație eroică în deplasarea decisivă cu Metz » Calculele ACUM în grupa B din Liga Campionilor la handbal feminin

Conor McGregor revine în UFC după doi ani

Ultima luptă a lui Conor McGregor a avut loc pe 10 iulie 2021. Atunci, luptătorul irlandez s-a accidentat grav la picior în meciul cu Dustin Poirier și a fost nevoit să abandoneze lupta. Irlandezul nu a mai câștigat un meci în UFC din 2020, când l-a învins pe Donald Cerrone.

Înainte de meciul propriu-zis, McGregor și Chandler vor participa la reality-show-ul „The Ultimate Fighter”, unde vor antrena două echipe diferite de luptători. Sportivii pregătiți de cei doi se vor lupta între ei.

Emisiunea se va difuza în perioada 30 mai - 15 august, iar lupta dintre McGregor și Chandler se va desfășura doar după ce reality-show-ul se va încheia.

22 de victoriia obținut McGregor în cariera sa în MMA. Are 6 înfrângeri

Meciul se va încadra la categoria semi-mijlocie, adică cei doi sportivi vor trebui să se încadreze între 74,8 și 77,1 kg, potrivit ESPN. 

Dacă McGregor nu a mai luptat de doi ani, Chandler a fost activ în această perioadă. Ultimul meci al lui a avut loc în noiembrie 2022, când era învins de Dustin Poirier.

23 de victoriiare Chandler în MMA. A pierdut de 8 ori

Anunț major în UFC: Conor McGregor se întoarce după doi ani
Michael Chandler/ foto imago Images

Citește și alte știri din sporturi: 

România, victorie categorică în fața Poloniei, în startul noii ediții a Rugby Europe Championship

România, victorie cu Thailanda în Cupa Davis » Nicholas Ionel și Filip Jianu au adus punctele decisive

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează