SPORTURI  »  ALTELE  »  SABIE

VIDEO Încă o medalie pentru România la Campionatul European de scrimă cadeți și juniori! Bilanțul complet

Echipa masculină de cadeți a României a obținut medalia de argint în proba de sabie la Campionatul European de scrimă cadeți și juniori.
Echipa masculină de cadeți a României a obținut medalia de argint în proba de sabie la Campionatul European de scrimă cadeți și juniori.

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 21:52 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 21:52

Echipa masculină de cadeți a României a obținut medalia de argint în proba de sabie la Campionatul European de scrimă cadeți și juniori din Tallin, Estonia.

Casian Cîdu, Dacian Enache, Alexandru Eva și Cristian Macovei au obținut medalia de argint în proba de sabie destinată cadeților la Campionatul European. Sportivii pregătiți de Ciprian Gălățanu, Badea Alin, Alexandru Chiculiță și Alexandru Sirițeanu au avut un parcurs magnific până în ultimul act. 

În semifinale au învins categoric reprezentativa Germaniei, scor 45-35. Mici „tricolori” au cedat doar în fața italienilor, în marea finală, 30-45.

VIDEO. Echipa de sabie a României primește medalie de argint la Campionatul European de scrimă cadeți și juniori

Pentru delegația „tricoloră” a fost a 5-a medalie obținută la Campionatele Europene:

  • Aur la sabie cadeți feminin - Amalia Covaliu, Anastasia Fusea, Alexandra Mitruş şi Rosemarie Benciu
  • Argint la sabie cadeți feminin - Amalia Covaliu 
  • Argint la sabie cadeți masculin - Casian Cîdu 
  • Bronz la sabie cadeți feminin - Anastasia Fusea

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Marian Drăgulescu a vorbit deschis despre porecla rasistă pe care a primit-o: „Pe mine altceva m-a deranjat mai mult”

VIDEO + FOTO Dinamo o învinge pe GOG, într-o atmosferă senzațională în Sala Polivalentă » Cum arată lupta pentru locul 4 în grupa A

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează