SPORTURI  »  ALTELE  »  COSR

Au început antrenamentele la Complexul Sportiv Olimpic „Sydney 2000'': „Nu va fi ceva foarte diferit pentru sportivi”

Băieții din lotul olimpic de judo au ieșit devreme la pregătire fizică FOTO COSR
Băieții din lotul olimpic de judo au ieșit devreme la pregătire fizică FOTO COSR

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 15:13

Sportivii din lotul de judo au fost primii care au ajuns la Izvorani, urmând ca pe parcursul acestei săptămâni să li se alăture și cei din celelalte loturi olimpice

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a postat primele poze din cantonamentul comun al sportivilor de top ai României, care urmează să se desfășoare la Izvorani. Cei care au ajuns primii au fost componenții lotului de judo. 

Testați și respectând toate regulile impuse de specialiști, cei 12 sportivi și cei 4 antrenori au fost cazați luni seară. Mâncarea le-a fost livrată la ușă conform recomandărilor", se arată într-o postare a COSR. 

„Am făcut săptămâna trecută o vizită la Izvorani să vedem exact cum decurg pregătirile. Totul este în regulă, traseele sunt marcate, practic nu va fi ceva foarte diferit pentru sportivi, va fi o procedură asemănătoare celei de intrare într-un sat olimpic. Aşa am gândit această procedură, să fie cât mai prietenoasă cu sportivii. Nu este ceva cu mult diferit de o cazare într-un sat olimpic. Aşa că sportivii sunt obişnuiţi, antrenorii sunt obişnuiţi", a spus Mihai Covaliu, președintele COSR. 

Celor de la judo, la Izvorani li se vor alătura în zilele următoare sportivi de la gimnastică artistică, lupte, kaiac-canoe, înot, haltere, box și baschet.

Componenții lotului de judo 

Feminin: Monica Ungureanu, Andreea Chiţu, Elena Stere, Cleonia Rîciu, Ştefania Dobre, Serafima Moscalu 
Masculin: Alexandru Raicu, Adrian Şulcă, Marcel Cercea, Ionuţ Văsian, Alex Creţ, Luca Kunszabo

Câți sportivi intră în cantonament săptămâna aceasta

SportNumărLoc
Canotaj96Snagov
Haltere7Izvorani
Box2Izvorani
Kaiac-canoe5Izvorani
Judo12Izvorani
Lupte12Izvorani
Gimnastică6Izvorani
Natație5Izvorani
Baschet7Izvorani

152 de sportivivor începe pregătirea în această săptămână la cele două baze desemnate de Ministerul Tineretului și Sportului, cea de la Snagov și cea de la Izvorani

Citește mai multe știri din sport:

Săptămâna revenirii la antrenamente » Sportivii de la gimnastică, haltere, canotaj, lupte, judo, kaiac-canoe merg la Izvorani și Snagov

DINAMO. George Cosac iese la atac după decizia FRH: „Nu toți ne au la inimă, iar acest lucru l-am resimțit în ultimii ani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează