SPORTURI  »  ALTELE  »  ALEGERI COSR

Au mai rămas trei zile pînă la alegeri » Elisabeta Lipă: "COSR nu este o dinastie!"

Articol de - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 23:15

Preşedinta CS Dinamo şi FR Canotaj acuză actuala conducere a COSR de lipsă de transparenţă şi de favorizarea candidaturii lui Alin Petrache.

Elisabeta Lipă, cea care se va duela pe 29 mai cu Alin Petrache şi Octavian Belu pentru şefia forului olimpic român, a declarat, ieri, într-un interviu acordat Agerpres, că este dezamăgită de modul în care oameni din COSR se implică în campania electorală.

"Este evident faptul că unul dintre candidaţi este favorizat. Domnul Morariu a descris portretul viitorului preşedinte al COSR după structura şi talia domnului Alin Petrache. Asta nu e o noutate. Faptul că Petrache este susţinut pe faţă chiar de persoane din COSR nu este o noutate. Am auzit însă că pentru a ieşi un anume candidat, COSR a găsit resurse financiare pentru susţinerea unor federaţii. Nu mi se pare normal", a spus fosta canotoare.

"Am informaţii că federaţiilor li s-a impus cine să vină la vot, treburi care nu fac cinste nimănui. Această lună de campanie trebuia să fie fair-play!", a adăugat ea.

În opinia lui Lipă, totul a fost regizat din timp, începînd cu momentul în care Morariu şi-a dat demisia şi pînă la alegeri.

"Eu sînt genul de om direct, poate alţii nu au curaj să spună. Dar şi acel circ cu demisia, cu transmisia în direct, cu plînsete şi lacrimi, toate astea au fost regizate. Nici perioada de depunere a candidaturilor nu a fost aleasă întîmplător, între sărbătorile pascale şi 1 Mai. Totul a fost foarte bine regizat. Dar eu am încredere în toţi cei care votează, a mai spus vicepreşedinta forului olimpic român, precizînd că "COSR nu este o dinastie care să se transmită din generaţie în generaţie".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
dannicola
dannicola  •  26 Mai 2014, 14:37

"Această lună de campanie trebuia să fie fair-play!"Lipa stii ce este fair-play? Vreau si eu sa dau bacul la anul cu olimpicii, cum procedez?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează