SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Badr Hari, depistat pozitiv cu COVID-19 » Lupta cu Benny Adegbuyi, amânată încă o dată?

Badr Hari // foto: Guliver/gettyimages
Badr Hari // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 15:00 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 16:21

Kickboxerul Badr Hari (35 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Drept urmare, meciul său cu Benny Adegbuyi (35), programat pe 7 noiembrie, ar putea fi amânat.

Badr Hari se află acasă, în izolare, iar starea sa este una bună, anunță NH Nieuws. „Este foarte enervant, pentru Glory și pentru ceilalți luptători. Cu siguranță și pentru fanii care așteptau cu nerăbdare acest eveniment. Le simt sprijinul, ei îmi dau putere să îmi revin. Sănătatea este și va rămâne cel mai important lucru care există. În ciuda faptului că am respectat cu strictețe măsurile de prevenție, se poate întâmpla oricum să te infectezi, ceea ce arată cât de serios trebuie să tratăm acest virus”, a declarat olandezul pentru sursa citată.

Badr Hari - Benny Adegbuyi, la a doua amânare?

Lupta lui Hari cu Benny, cel mai bine cotat kickboxer român, ar putea suferi astfel a doua amânare. Inițial, partida din Glory 76 ar fi trebuit să se desfășoare pe 20 iunie, la Rotterdam, însă pandemia de coronavirus i-a determinat pe organizatori să amâne gala până în noiembrie. 

Acum, virusul a afectat direct unul dintre participanți, deci lupta ar putea să nui aibă loc nici pe 7 noiembrie. Până în acest moment, Glory, responsabilă cu organizarea luptei, nu a oferit o poziție oficială. Data disputării luptei va fi decisă în funcție de modul în care starea lui Hari va evolua. 

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Mai multe știri din sporturi:

Mathieu van der Poel câștigă Turul Flandrei într-un sprint teribil cu rivalul Wout van Aert, iar ciclismul intră într-o nouă eră! Cine sunt coloșii din ciclocross care devorează clasicele

Patricia Țig dezvăluie secretele din spatele succesului din 2020: „Am depășit o barieră pe care inconștient mi-o pusesem”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Octombrie 2020, 15:27

Dacă a ieșit pozitiv Cristiano Ronaldo, trebuia să iasă și Badr!:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează