SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

BADRI HARI - RICO VERHOEVEN // Meci dramatic în Olanda! Badr Hari era la câteva minute de victorie, dar s-a accidentat și a abandonat

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 09:47

Marocanul Badri Hari (35 de ani) a piedut dramatic cu olandezul Rico Verhoeven (30 de ani), după ce s-a accidentat. Cei doi au oferit un meci spectaculos în Olanda, la trei ani de la primul lor duel la categoria grea.  

Rico Verhoeven a câștigat în runda a treia dupa abandonul lui Badr Hari, care și-a rupt piciorul și a izbucnit în plâns.  

Hari a dominat clar cele trei runde. Rico Verhoeven, liderul de la categoria grea, a fost trimis la podea în prima rundă cu o lovitură de dreapta, care l-a afectat serios.  

Runda a doua a fost echilibrată, iar în startul rundei a treia, Badri Hari a trimis o lovitură înaltă de picior, cu care l-a făcut knockdown pe Verhoeven. 

Când căuta lovitura decisivă, Hari a încercat să dea o lovitură de picior, din întoarcere, dar s-a dezechilibrat și a căzut, accidentându-se la gleznă. Acesta nu s-a mai putut ridica de la podea. iar arbitrul a oprit meciul. 

BADRI HARI - RICO VERHOEVEN // Meci dramatic în Olanda! Badr Hari era la câteva minute de victorie, dar s-a accidentat și a abandonat

Citește și:

Cătălin Moroșanu - Daniel Ghiță, un nou duel în declarații: „Îl înțeleg pe Hagi. Când unii vor să fie băgați în seama îmi pomenesc numele!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
shark_34
shark_34  •  22 Decembrie 2019, 21:09
Postat de pma77 pe 22 Decembrie 2019, 10:08

Badr Hari a fost probabil cel mai bun,pacat ca viata extrasportiva in final la distrus.

De acord.Daca isi vedea de treaba si in afara ringului,îi intrecea la trofee pe schilt,aerts sau hoost.

pma77
pma77  •  22 Decembrie 2019, 10:08

Badr Hari a fost probabil cel mai bun,pacat ca viata extrasportiva in final la distrus.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează