SPORTURI  »  ALTELE  »  KAIAC CANOE

Barcă plină cu trofee! » Dumitrescu şi Mihalachi sînt laureţii anului 2011 ai Clubului Dinamo

Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au fost medaliaţi cu aur şi bronz mondial.
Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au fost medaliaţi cu aur şi bronz mondial.

Articol de - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 22:38

Canoiştii Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi, medaliaţi cu aur şi bronz mondial, sînt laureaţii anului 2011 ai Clubului Dinamo.

Clubul Dinamo nu va întrerupe tradiţia şi va organiza şi în acest an Gala Laureaţilor în onoarea celor mai buni sportivi şi tehnicieni pe 2011. La individual, pe primul loc se află cuplul de canoişti format din Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, medaliaţi cu aur şi cu bronz la Campionatele Mondiale de la Szeged.

Chiar dacă cei doi sportivi au cucerit titlul de campioni mondiali într-o probă neolimpică, respectiv de C2 1.000 m, iar bronzul în cea olimpică (C2 500 m), Mihalachi şi Dumitrescu sînt dinamoviştii cu cele mai bune performanţe realizate în 2011. Ei au obţinut şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra şi au mai cîştigat încă două medalii (aur şi bronz) şi la Campionatele Europene.

Canoiştii sînt urmaţi în ierarhia CS Dinamo la sporturi individuale de Corina Căprioriu, judoka medaliată cu bronz mondial şi european, dar şi calificată la JO. Pe locul trei se află echipajul de dublu rame la canotaj, format din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu (locul 5 CM şi aur şi bronz la CE).

Cea mai bună echipă a fost desemnată formaţia de volei masculin, cîştigătoarea Cupei României şi locul trei în Campionatul Naţional. Gala va avea loc, miercuri, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alexovy
alexovy  •  18 Decembrie 2011, 05:14

Bine ca nu sunt "Laurentii" !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează