SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY 76

EXCLUSIV VIDEO Benny Adegbuyi, dezamăgit după meciul cu Badr Hari: „Până și românii mei mă dădeau pierzător”

Benny Adegbuyi (35 de ani) a acordat astăzi un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în cadrul căruia a vorbit despre victoria spectaculoasă în fața lui Badr Hari (36 de ani), obținută prin KO.
Benny Adegbuyi (35 de ani) a acordat astăzi un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în cadrul căruia a vorbit despre victoria spectaculoasă în fața lui Badr Hari (36 de ani), obținută prin KO.

Articol de , - Publicat luni, 21 decembrie 2020 19:45 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 19:50

Benny Adegbuyi (35 de ani) a acordat astăzi un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în cadrul căruia a vorbit despre victoria spectaculoasă în fața lui Badr Hari (36 de ani), obținută prin KO.

Interviul acordat de Benny Adegbuyi pentru Gazeta Sporturilor a avut loc după prima conferință de presă a românului de la victoria împotriva lui Badr Hari. La acest eveniment a participat și Cătălin Moroșanu, în calitate de invitat special și susținător al lui Benny.

Benny Adegbuyi: „Am fost mai puternic decât credea Badr Hari”

- Cum a fost să lupți împotriva lui Badr Hari?
- Evident, nu e ușor. Când am ales să fac sportul acesta știam că nu este ușor. E greu de fiecare dată, e durere, e emoție. Badr Hari este un luptător extraordinar, este o legendă. Nu o să vorbesc urât despre el, deoarece nu îmi stă în caracter. A fost greu, am avut un meci greu. A reușit să mă surprindă în repriza a doua într-un moment de neatenție și am fost amețit. Am revenit și i-am demonstrat că nu e o plimbare în parc. Am fost mai puternic decât credea el.

- Toată lumea îl vedea pe el favorit, nu?
- Chiar dacă anul trecut a făcut un meci extraordinar în fața campionului actual și apoi a pierdut, deoarece s-a accidentat, toată lumea îl vedea pe el favorit. Uite că a venit un roman și i-a spart nasul.

Benny Adegbuyi: „Până și românii mei, care trebuiau să țină cu mine, mă dădeau pierzător”

- Badr e un luptător cunoscut în circuit. Te uitai la meciurile lui înainte să ai o luptă cu el? Era idolul tău?
- Nu știu dacă pot să îl numesc idolul meu, dar l-am admirat foarte tare. Țin minte că, atunci când erau circuitele în Japonia, mă trezeam cu un prieten noaptea și ne uitam. Am fost impresionat de el ca luptător și acum am ajuns să lupt de la egal la egal cu oamenii pe care i-am admirat în trecut.

- Te-a speriat în vreun moment Badr? Crezi că în acest moment este supraestimat?
- Da, până să înceapă meciul l-am supraestimat, deoarece este un nume foarte mare Badr Hari. Până și românii mei, care trebuiau să țină cu mine, mă dădeau pierzător. Am evitat să citesc comentarii legate de meci, deoarece jumătate din români erau cu Badr Hari.

VIDEO. Cele mai importante declarații făcute de Benny

Benny Adegbuyi, recorduri după victoria cu Badr Hari

După victoria prin KO tehnic, Benny a devenit primul român care-l învinge pe Badr Hari, fiind primul care luptă cu acesta, și primul care câștigă contra unui campion mondial. În plus, Benny e primul kickboxer din lume care reușește să-l învingă pe Hari după ce a fost trimis la podea.

19 lupteare Benny în promoția Glory, fiind pe locul 3 în istorie ca număr de meciuri

VIDEO. Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi:

Benny Adegbuyi, probleme din cauza rasismului » Ce dezvăluia campionul român: „Primesc mesaje precum «Cioară», «Negrule», «Du-te la tine în țară!», «Țiganule»

Daniel Ghiță: „Respect, Badr Hari!” » Motivul pentru care îl atacă pe Benny Adegbuyi: un caz de violență extremă în care luptătorul a fost achitat

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (5)
dora
dora  •  22 Decembrie 2020, 13:38

Norocul se pare ca a tinut cu tine pentru ca, se zice, cunoscutul luptător olandezo-marocan nu a apucat sa se refaca după ce a fost infectat cu COVID-19, cu doar 4 saptamâni inainte de meci.

juve
juve  •  22 Decembrie 2020, 13:19

Sa-l invete cineva pe Benny ca drapelul national nu se tine rasturnat.

remarque
remarque  •  22 Decembrie 2020, 09:46

Ca nu ti-au acordat compatriotii tai prea multe sanse nu a inseamnat mare dezavantaj pentru tine. Badr Hari e un nume greu si romanii ii cunosteau valoarea. Probabil ai fost tinut la randul tau in priza de acest gand. Ca l-ai invins de unul singur pe Hari este o realizare sportiva notabila si o masura a valorii tale sportive si umane. In orice caz, in afara de Ghita, care are creierul tinut in conditiile in care se tine vaccinul Pfizer, eu zic ca TOTI romanii au tinut cu tine si zic ca TOTI romanii se mandresc cu performanta obtinuta de tine. S-ar putea ca inainte de meciul cu Veerhoven, aceeasi romani sa te prea laude, ceea ce nu te va ajuta. E bine sa fii realist si mereu in garda. Sa fii sigur insa ca toata tara(mai putin Ghita) iti va tine pumnii. Bravo Benny! Succes!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează