SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Daniel Ghiță: „Respect, Badr Hari!” » Motivul pentru care îl atacă pe Benny Adegbuyi: un caz de violență extremă în care luptătorul a fost achitat

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 09:36 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 16:53

Daniel Ghiță, fost luptător de K1, n-a fost impresionat de victoria lui Benny Adegbuyi (35 de ani) cu Badr Hari (36 de ani) și a explicat de ce îl atacă.

Într-o postare pe Facebook, Ghiță l-a contrat din nou pe Benny și a amintit de incidentul din 2009, când luptătorul din Glory a fost acuzat că a agresat un bodyguard într-un club. Ghiță spune că, dacă Benny vrea să fie respectat, trebuie să-i ceară iertare victimei. Cazul a fost judecat, iar Adegbuyi a fost declarat nevinovat de ÎCCJ, după ce Curtea de Apel Alba Iulia îl condamnase inițial la 7 ani și 6 luni de închisoare. Decizia de achitare este definitivă pe motiv că fapta nu a fost săvârșită de inculpat. Alte 3 persoane au fost condamnate și obligate să plătească victimei aproximativ 250.000 de lei daune materiale și morale.

Postarea lui Daniel Ghiță:

Badr Hari a avut Corona, acum câteva săptămâni, și nu a amânat lupta, ci a luptat! Un sportiv de performață are nevoie de condiție și recuperare. Respect, Badr! 

Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea niciodata, pentru ca eu cunosc victima, Vasile Pui care a fost mutilat pe viața, in urma bătăii primite in clubul Yax in anul 2009. Un caz mediatizat de presa de scandal. Căutați pe google. Găsiți sute de articole.

Presa a scris mult , pentru ca Vasile Pui o duce extrem de greu. Trăiește cu handicap, in urma bătăii primite, fără loc de munca in sărăcie, fără niciun ajutor financiar. Are noroc cu soția și familia sa. 

Citiți ce declara victima. Este un scandal cum s-a judecat acest dosar in recurs! Credeți-mă, eu am citit tot dosarul penal și rechizitoriul, sentințele penale. Presa încerca, din 2015 , sa îl ajute pe Vasile Ioan Pui. Nicio reacție. 

Toti l-am ajutat! Mulți colegi și antrenori, de la Arad, au donat bani, unul a cumpărat ochelari, ca nu mai vede cu ochiul drept, urmare a loviturilor primite in cap. Fiecare ce a putut. O fac toți pe la spate, public nu are curajul nimeni. Eu o fac public! Vasile Pui este suparat ca Benny nu și-a cerut iertare niciodată , public și nu la ajutat! 

Niciodată nu o sa aibe respectul meu! Un sportiv nu lovește un om la pământ și fuge, lasându-l intr-o balta de sange! Un sportiv, un om își cere iertare, își asuma când greșește. Un sportiv și un om cu caracter, dacă greșește se duce și îl ajuta pe om. Toți greșim, dar victima trăiește in sărăcie, cu hadicap și distrus pe viața. Îți asumi greselile trecutului. Îți ceri iertare și încerci sa ajuți, nu? 

Dacă își cere iertare de la Vasile Pui și îl ajuta, o sa aibă tot respectul meu și susținerea mea! Vin sărbătorile, nu crezi ca e timpul sa îl ajuți pe Vasile Pui și să îți ceri iertare de la el? Eu mi-am cerut iertare, in locul tău, și îl susțin cu ce pot eu. E un om simplu, care cere disperat ajutor de la noi, de la justiție, societate, dar nimeni nu-l aude. 

De ce? Nu e vedeta? Nu e fiu de deputat sau personalitate? Era un bodyguard într-un club, și a fost bătut, fără un motiv. Televiziunile nu se înghesuie sa afle povestea reala. Cine Vasile Pui ? Un amărât. Nu e interesat. Pentru mine este! Pănă nu îți ceri iertare de la Vasile Pui, si nu arați umanitate si empatie fata de el, nu te voi felicita! 
-Daniel Ghiță

Daniel Ghiță s-a luat de Benny Adegbuyi și înainte de meci

Înainte de meci, Daniel Ghiță a prefațat duelul dintre Benny și Badr și l-a taxat pe luptătorul român.

Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări.

Unicul TKO al lui Rico din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui , dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mâna ruptă din prima luptă! Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singura mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul cu luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai exista la ora actuală.

Badr Hari are explozie, viteză și multă forță!Fără niciun dubiu, favoritul meu este Badr Hari! Ca sportiv, luptător, si ca om! Pentru că noi suntem adevărați luptători și știm ce înseamnă să pornești de jos, sa lupți toată viața, să ajungi sus prin muncă, nu prin show
- Daniel Ghiță

VIDEO  Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!

Ce urmează pentru Benny Adegbuyi după ce l-a făcut KO pe Badr Hari! Cu cine se poate lupta pentru titlul mondial

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: „Asta se întâmplă când intri cu mine în ring. Mulțumesc pentru tot, România!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
2776399046015604
Robert Ticleanu  •  21 Decembrie 2020, 14:59

S-a gasit cine sa vorbeasca acum de moralitate si dreptate, Daniel Ghita, care se batea cu pumnii in piept ca el este Dac si ii pasa de tara asta si padurile ei, iar acum face parte din PSD ???? pentru cine stie ce interese. Rusinos !!

963513663764819
Emil Sabau  •  21 Decembrie 2020, 06:28

Ghitzuca frustratul mardeias cu fruntea ingusta.Pe el l-au copacit toti pe unde l-au prins asa ca ce sa spuna si el.U biet ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

p.rares
p.rares  •  21 Decembrie 2020, 01:04

Daniel Ghita un ratat si un invidios.Nu este normal sa ataci un sportiv dupa o asa victorie.Nu cunosc ceea ce s-a intamplat in 2009,dar in mod normal trebuie sa dam dreptate justitiei.Felicitari acestui sportiv Benny.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează