SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Ce urmează pentru Benny Adegbuyi, după ce l-a făcut KO pe Badr Hari! Cu cine se poate lupta pentru titlul mondial

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 07:51 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 10:26

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe Badr Hari (36 de ani), prin KO tehnic, în runda 3 din main event-ul din gala Glory 76, iar acum are șansa să lupte pentru titlul mondial la categoria grea.

După ce l-a învins pe Badr Hari, printr-un KO spectaculos, Benny are acum șansa unui meci pentru titlul mondial la categoria grea. Românul cu origini nigeriene trebuie însă să aștepte meciul dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik, programat pe 30 ianuarie, pentru a vedea cine va fi viitorul său adversar.

Olandezul Verhoeven (31 de ani) este campionul actual la categoria grea (57 victorii și 10 înfrângeri) și urmează să își pună centura în joc pentru a 10-a oară, contra lui Saddik. Benny va lupta în 2021 pentru centură cu învingătorul acestei partide și ar putea avea din nou șansa unei revanșe cu Rico.

„Sper să mă lupt cu Rico! Dar acum vreau să mă bucur de această victorie!”, a spus Beny după meciul cu Badr Hari

Benny Adegbuyi, posibil meci cu Rico Verhoeven

Dacă Rico își va păstra centura mondială, pe care o deține din iunie 2014, când l-a învins pe Daniel Ghiță, va lupta pentru a treia oară cu Benny.

Până acum, Benny și Rico s-au luptat de două ori, de fiecare dată câștigând olandezul. Primul meci a fost în iunie 2015, câștigat de Verhoeven la limită, iar al doilea a avut loc în decembrie 2015, când Rico s-a impus prin KO în prima rundă.

Benny a luptat și cu Saddik, în decembrie 2018, și a fost învins categoric. În finala piramidei de la Rotterdam, Benny a fost făcut KO de Jamal Ben Saddik.

VIDEO Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: „Asta se întâmplă când intri cu mine în ring. Mulțumesc pentru tot, România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează