SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY 76

EXCLUSIV VIDEO Benny Adegbuyi, după ce l-a făcut KO pe Hari: „Am dus acest sport la un alt nivel!” » Ce spune despre un meci cu Rico Verhoeven

Benny Adegbuyi (35 de ani) a acordat astăzi un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor
Benny Adegbuyi (35 de ani) a acordat astăzi un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat luni, 21 decembrie 2020 18:20 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 19:29

Benny Adegbuyi (35 de ani) a acordat astăzi un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în cadrul căruia a vorbit despre ce urmează în cariera sa după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari (36 de ani), obținută prin KO.

Interviul acordat de Benny Adegbuyi a avut loc după prima conferință de presă a românului de la victoria împotriva lui Badr Hari. La eveniment a participat și Cătălin Moroșanu, în calitate de invitat special și susținător al lui Benny. Acesta i-a oferit drept cadou câteva sticle de vin lui Adegbuyi.

Benny Adegbuyi: „Am dus acest sport la un alt nivel!”

- Crezi că, după această victorie, imaginea kickboxingului în România se va schimba?
- Sper să se fi schimbat imaginea kickboxingului în România după meciul acesta. Asta au făcut și alți luptători foarte mari. Au mai fost sportivi care au luptat la un nivel foarte mare. Suntem oameni care am dus sportul la un alt nivel. Sper ca în anul 2021 să arătăm lumii că acest sport este despre altceva.

- Cum va fi posibilă o întâlnire cu Rico Verhoeven?
- M-am gândit la asta. E greu. Suntem colegi, ne cunoaștem foarte bine. El are un meci pe 30 ianuarie, va trebui să lupte cu centura pe masă. Nu se știe încă nimic, vom vedea.

- Cât de diferiți sunt Rico și Badr?
- Sunt foarte diferiți. Rico e un luptător de anduranță. Își alege loviturile foarte bine. Nu face nimic întâmplător, cum e Badr, care aruncă loviturile exploziv, ca un fulger.

Benny Adegbuyi: „Am obținut cea mai frumoasă victorie a carierei mele”

- Cum vor arata sărbătorile pentru tine?
- Chiar dacă suntem în pandemie, chiar dacă la ora 23 suntem în casă, cred că o sa fie cele mai frumoase sărbători de până acum, deoarece am obținut cea mai frumoasă victorie a carierei mele. Mi-a fost dor de familie și abia acum reușesc să mă bucur de timpul petrecut cu ei.

- Cum te-ai simțit după această victorie?
- În prima noapte nu am reușit să dorm decât două ore. M-au durut picioarele extraordinar de rău.

- Ce iti dorești de la 2021?
- În primul rând, vreau să dispară virusul Covid-19 sau să se ridice din restricții, deoarece merităm și noi să revenim la normal. Evident, sper la un meci de centură. Sper la o revanșă cu Badr Hari. E posibil ca el să și-o dorească. Îmi doresc să reprezint România la cel mai înalt nivel și sigur o să o fac. Cu siguranță, vor urma meciuri foarte mari de acum înainte.

VIDEO. Cele mai importante declarații făcute de Benny

Benny Adegbuyi, recorduri după victoria cu Badr Hari

După victoria prin KO tehnic, Benny a devenit primul român care-l învinge pe Badr Hari, fiind primul care luptă cu acesta, și primul care câștigă contra unui campion mondial. În plus, Benny e primul kickboxer din lume care reușește să-l învingă pe Hari după ce a fost trimis la podea.

19 lupteare Benny în promoția Glory, fiind pe locul 3 în istorie ca număr de meciuri

VIDEO. Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi:

Benny Adegbuyi, probleme din cauza rasismului » Ce dezvăluia campionul român: „Primesc mesaje precum «Cioară», «Negrule», «Du-te la tine în țară!», «Țiganule»

Daniel Ghiță: „Respect, Badr Hari!” » Motivul pentru care îl atacă pe Benny Adegbuyi: un caz de violență extremă în care luptătorul a fost achitat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  21 Decembrie 2020, 19:43

Hai sa fim seriosi !! Felicitari pentru acest succes, dar sa afirmi ca ai adus acest sport la alt nivel, pare deja prea mult !! Mai multa modestie ca nu strica, pentru ca s-ar putea ca la urmatorul meci sa se gaseasca unul care sa-i rupa capul !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează