SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY 76

Benny Adegbuyi, recorduri spectaculoase atinse după victoria cu Badr Hari! E primul din istorie care face asta

FOTO: https://twitter.com/GLORY_WS +18   FOTO
FOTO: https://twitter.com/GLORY_WS

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 11:05 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 11:35

După victoria prin KO în fața lui Badr Hari (36 de ani), românul Benny Adegbuyi (35 de ani) a stabilit mai multe recorduri în promoția Glory și în kickboxingul românesc.

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari în Glory 76 (VIDEO)

După victoria prin KO tehnic, Benny a devenit primul român care-l învinge pe Badr Hari, fiind primul care luptă cu acesta, și primul care câștigă contra unui campion mondial. În plus, Benny e primul kickboxer din lume care reușește să-l învingă pe Hari după ce a fost trimis la podea.

Benny Adegbuyi, lăudat de Glory

Pe contul de Twitter al promoției Glory, Benny a fost lăudat pentru performanțele sale, organizatorii prezentând și alte borne importante atinse de român. 

Benny Adegbuyi, care a devenit challenger obligatoriu la centura Glory la categoria grea, a urcat pe locul 3 all time la numărul de victorii. Acesta a fost al 15-lea succes al lui Benny. Lider la acest capitol este olandezul Rico Verhoeven, campionul mondial, cu 19.

19 lupteare Benny în promoția Glory, fiind pe locul 3 în istorie ca număr de meciuri

VIDEO Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

Daniel Ghiță: „Respect, Badr Hari!” » Motivul pentru care îl atacă pe Benny Adegbuyi: un caz de violență extremă în care luptătorul a fost achitat

VIDEO Benny Adegbuyi, probleme din cauza rasismului » Ce dezvăluia campionul român: „Primesc mesaje precum «Cioară», «Negrule», «Du-te la tine în țară!», «Țiganule»

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  20 Decembrie 2020, 12:04

felicitari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează