SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

UPDATE Accident pe A2: mașina în care se aflau Benny Adegbuyi și soția lui a intrat într-un parapet » Precizările sportivului pentru GSP.ro: „Mașina este daună totală, dar noi suntem bine! Am fost la un pas de tragedie”

Benny Adegbuyi și soția acestuia, Elena +6   FOTO
Benny Adegbuyi și soția acestuia, Elena

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 10:08 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 11:53

Kickboxerul român Benny Adegbuyi (38 de ani) și soția lui, Elena, au fost implicați într-un accident rutier. Mașina în care se aflau cei 2, cu sportivul la volan, a intrat într-un parapet pe Autostrada A2. Din primele informații, Benny a scăpat nevătămat, în timp ce soția lui are o problemă la mână. 

UPDATE ora 10:28 - Prima reacție a lui Benny Adegbuyi, pentru GSP.ro

Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi.

- Benny Adegbuyi, pentru GSP.ro

Accident pe A2: mașina în care se aflau Benny Adegbuyi și soția acestuia a intrat într-un parapet

Accidentul a avut loc pe Autostrada A2, a anunțat inițial Prosport.

Benny și soția se îndreptau către Tuzla, unde este programată astăzi Cupa Ronin Warriors, o competiție de kibckboxing care pune față în față 270 de sportivi de la 17 cluburi din toată țara. La competiție este înscris și Benny Fight, clubul deschis de Adegbuyi.

Din primele informații obținute de GSP, Benny a scăpat nevătămat, în timp ce soția acestuia este suspectă de fisură la mână și a fost transportată la spital, transmite Alin Huiu, responsabilul de relația cu media al kickboxerului.

foto: Instagram @ adegbuyibenny
foto: Instagram @ adegbuyibenny
foto: Instagram @ adegbuyibenny
foto: Instagram @ adegbuyibenny
foto: Instagram @ adegbuyibenny
+2 FOTO

Competiția spre care se îndreptau Benny și soția sa a început la ora 10:00. Academia Benny Fight a fost deschisă de Adegbuyi, kickboxer cu 20 de lupte în Glory (15 victorii și 5 înfrângeri), cea mai mare promoție de kickboxing din lume.

Benny Adegbuyi este cel mai bine cotat kickboxer român al momentului, locul 5 în clasamentul greilor din Glory, sunt campionul Rico Verhoeven, Antonio Plazibat, levi Rigters, Nordine Mahieddine și Gokhan Saki.

Mai multe știri de actualitate: 

Anunț de ultimă oră al lui Marius Șumudică: „Am lacrimi în ochi, am dus o luptă extrem de grea în suflet, acolo unde războaiele sunt poate cel mai greu de gestionat”

Silviu Lung explică acum de ce a lăsat Craiova Maxima pentru Steaua: „Îmi dăduseră dezlegare să plec la Dinamo. Dar am zis nu!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
talpaneprost
talpaneprost  •  10 Aprilie 2023, 15:31

Benny, mama, spune-ne tu ce condamnari ai? Ce procese mai ai? De dro guri ne spui ceva? Sau e secret? Ia spune ce ai facut, cu ce te ocupi prin Cluj-Napoca. Hai spune tot coca larule.

Lidioara
Lidioara  •  08 Aprilie 2023, 15:38

Peste tot am citit că în momentul impactului omul avea 200km/h ! Parcă pe A2 se merge cu maxim 130 !

talpaneprost
talpaneprost  •  08 Aprilie 2023, 15:14

Probabil era iar *** Benny. Mereu e praf prin Cluj. A ajuns și *** acesta vedeta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează