INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

EXCLUSIV Anunț de ultimă oră al lui Marius Șumudică: „Am lacrimi în ochi, am dus o luptă extrem de grea în suflet, acolo unde războaiele sunt poate cel mai greu de gestionat”

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 00:46 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 09:23

Marius Șumudică (52 de ani) a declarat la începutul lunii martie că urmează să se retragă din antrenorat. Acum, însă, anunță că s-a răzgândit, după îndelungi discuții cu soția, copiii și părinții săi.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

„Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție. Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica cât de curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine. Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a scris Șumudică pe 2 martie la story pe aplicația WhatsApp.

Farul NU este echipa cu cele mai mari investiții în juniori din Superligă! 3 echipe o depășesc: un nume e surpriză
JUNIORI
Farul NU este echipa cu cele mai mari investiții în juniori din Superligă! 3 echipe o depășesc: un nume e surpriză

Șumudică era tentat de posibilitatea de a urma cariera de analist TV, rol pe care l-a mai îndeplinit înainte de a semna cu formația saudită Al-Raed, pe care o antrenează din vara lui 2022.

Marius Șumudică s-a răzgândit: nu se mai retrage din antrenorat!

Acum, în dialog cu GSP, spune că va continua să antreneze, fotbalul fiind marea lui pasiune.

„Am vrut să mă las, dar familia m-a făcut să renunț. Mama și tata mi-au spus că, până vor pleca ei din această lume, nu mă văd altundeva decât pe bancă, antrenând!

Am avut o perioadă foarte agitată în plan personal. Am dus o luptă extrem de grea în suflet. Adică exact acolo unde războaiele sunt poate cel mai greu de gestionat. 

Sincer, chiar dacă am o carieră frumoasă, recunosc că am vrut să mă las, să renunț! În toată această perioadă, după ce am făcut public acel gând hotărât, acea decizie pe care o luasem, familia, soția, copiii și părinții, dar și prietenii, foștii jucători cu care am lucrat sau fanii mei de acasă, din Turcia și din Arabia Saudită m-au determinat să lupt cu mine însumi și să mă răzgândesc. 

Chiar acum am lacrimi în ochi, când mărturisesc că am vorbit cu mama și cu tata și amândoi mi-au spus că, până vor pleca ei de pe această lume și vor merge în lumea celor drepți, nu mă văd făcând altceva decât să fiu pe bancă, antrenând. Mi-au spus că de mic am iubit fotbalul, că fotbalul mi-a dat totul și că trebuie să-i dau și eu înapoi fotbalului tot ceea ce am mai bun. 

Aceste discuții cu părinții mi-au dat puterea să lupt, să trec peste această barieră, peste acest punct de răscruce din cariera și viața mea! Acum îmi doresc mai mult ca niciodată să fiu mai bun decât am fost și să ofer fotbalului mai mult decât am făcut-o până acum!”

VIDEO Marius Șumudică, despre planurile sale de viitor: „Trec printr-o perioadă dificilă, nu sunt genul să alerge după bani”

Citește și alte articole:

Spectacol în duelul Rădoi - Șumudică din Arabia Saudită » Mitriță a înscris un super-gol
AL TAI - AL RAED
Spectacol în duelul Rădoi - Șumudică din Arabia Saudită » Mitriță a înscris un super-gol
Analiza financiară pe acte oficiale în Liga 1 » PLAY-OFF: CFR, buget de salarii uriaș, Rapid e sub Sepsi! FCSB domină două capitole + Cine a avut cel mai prost management pe 2022
ANALIZĂ FINANCIARĂ
Analiza financiară pe acte oficiale în Liga 1 » PLAY-OFF: CFR, buget de salarii uriaș, Rapid e sub Sepsi! FCSB domină două capitole + Cine a avut cel mai prost management pe 2022

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
johny2003
johny2003  •  08 Aprilie 2023, 23:24
Postat de dr.jivago pe 08 Aprilie 2023, 07:37

Acest ins reprezinta chintesenta romanului ,,adevarat,,:)) Aceasta zestre genetica impovaratoare trebuie sa ne-o asumsm toti, fie ca vrem fie ca nu ... Dupa ce-a stat de vorba cu vecinii, cu frizerul personal, cu cel de la spalatoria auto in fine cu parintii ,Sumudica a realizat ,ce sa vezi, ca nu poate sa faca ceva mai bun decat sa stea pe banca... E firesc , la ce s-ar pricepe el mai bine in viata asta decat la maimutareala,,sa-si ridice fustele-n cap,, sa rosteasca cu nonsalanta vorbe desucheate si ne avand nimic comun cu meseria de antrenorat, doar noroc chior, aspecte contradictorii si supus unor umilinte grele din partea baskanilor turci. Lacrimile lui sunt lacrimile lui Catavencu ,ale lui Farfuridi... Nu va lasa nimic in urma , poate doar o dara de melc.. Pacat... .

Camarade dr Jivago, vezi ca Tov. Camarad putin nu e de acord cu dumneavoastra! ))))))

johny2003
johny2003  •  08 Aprilie 2023, 23:19
Postat de pErsanu02 pe 08 Aprilie 2023, 03:47

Zilele trecute anuntase ca se lasa de antrenorat ca revine langa familie ca s-a saturat de alergatura si ca a neglijat familia. S-a sucit gata ? Mariuse , sa nu faci entorsa tata. Astea sunt semnale sa-l dea astia afara de la Rapid pe Mutu si sa se roage de tine a ? Sau sa-l dea afara pe IEDDI ca te luasei de el zilele trecute ... :))) mariuse mariuse , mare antrenor esti . Mi te imaginez in vestiare cum facea ala la echipa aia de juniori din liga 2,3 la arabi de ii motiva jumate romana jumate engleza . Marusica Marusica

Nu face entorsa ca foloseste Anticircel care e bun la toate! ))))

costeltudor
costeltudor  •  08 Aprilie 2023, 19:19

*** asta iar a început cu CIRCUL ! Oare nu are pe nimeni in familie sa-i spună ca este mai mult decât PENIBIL !!! Bai BUFONULE , la Rapid nu vei mai ajunge niciodată !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează