SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Benny Adegbuyi, un nou mesaj pentru fani după KO-ul cu Badr Hari: „Ce noapte! În spate sunt lucruri care nu ajung în lumina reflectoarelor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 07:16 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 10:26

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe Badr Hari (36 de ani), prin KO tehnic, în runda cu numărul 3 a main event-ului din gala Glory 76, după meci spectaculos.

La finalul partidei, Benny a avut un nou mesaj pentru fanii săi, postat pe Instagram, Luptătorul a spus ce înseamnă pentru el victoria cu Badr Hari și efortul depus pentru acest succes, mulțumindu-le încă o dată fanilor săi.

„Ce noapte! E un moment la care am visat încă de acum 10 ani, când am urcat pentru prima dată în ring. Au fost mii de ore de antrenament, accidentări, sacrificii. Lucruri care nu sunt în lumina reflectoarelor. 

Plec imediat spre hotel, apoi abia aștept să ajung acasă să îmi strâng băiatul și soția în brațe după atâtea săptămâni fără ei. Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător. Noapte bună!”, a fost mesajul lui Benny.

VIDEO Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: „Asta se întâmplă când intri cu mine în ring. Mulțumesc pentru tot, România!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează