SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY

Benny Adegbuyi nu se împacă deloc cu înfrângerea în fața lui Plazibat: „L-am subestimat. Îmi doresc revanșa”

Benny Adegbuyi
Foto: Imago
Benny Adegbuyi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 18:17 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 18:38

Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani), în runda secundă a luptei de la „Glory Collision 3”. Luptătorul român nu se împacă deloc cu ideea înfrângerii și a anunțat că dorește să-și ia revanșa în viitorul apropiat.

Benny spune că și-a subestimat adversarul înaintea partidei, dar și că acesta era pregătit pentru meciul cu Jamal Ben Saddik, amânat cu două săptămâni înaintea galei.  

„O înfrângere neașteptată. Arbitrul probabil a considerat că nu mai puteam să continui meciul, fiind destul de amețit. Cam asta a fost. Cred că l-am subestimat puțin. Poate a fost și din cauza lipsei de meciuri din ultima vreme. Îmi doresc o revanșă. 

Știam că e un adversar puternic, doar că e posibil să-l fi subestimat puțin. M-am uitat la reluări azi dimineață. N-aș vrea să zic că a fost norocos, că până la urmă a câștigat destul de clar. Am primit o lovitură neașteptată și, amețit fiind, de acolo a pornit totul. 

Toate astea vin pe fondul unei schimbări de adversar. Eram pregătiți pentru Ben Saddik, am făcut toată strategia pentru el și ne-am trezit, în ultimele două săptămâni, că suntem cu altcineva, cu un alt stil. Noi, fiind profesioniști, am acceptat asta, dar bănuiesc că un rol destul de mare l-a jucat și treaba asta. 

Video cu momentul în care Benny este făcut KO

Norocul probabil că a fost de partea lui, nu de partea mea. Asta a fost. Ben Saddik a pierdut și el. Eu rămân la varianta că acum sau în viitorul apropiat va trebui să lupt cu Ben Saddik, dar, din păcate, acum intră și Plazibat pe lista de revanșe.

Având în vedere că am pierdut amândoi, e posibil să fie o variantă de genul ăsta (n.r. următorul adversar să fie Ben Saddik). Totuși, îl au pe Saki semnat, e Badr Hari care ar putea să revină la anul. La categoria grea, orice se poate întâmpla”, a declarat Benny Adegbuyi potrivit Fanatik.

Citește alte știri de actualitate:

FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României!

Reghecampf, în formă maximă » L-a „bruiat” pe Alex Crețu în conferință: „Crezi că dacă-i așa mare poate să spună orice?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează