FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

BREAKING NEWS FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 17:29 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 21:29

Din cauza problemelor de lot - jucători accidentați sau infectați cu COVID -, FCSB a informat FRF că nu va putea disputa „optimea” cu FC Voluntari din Cupa României. Astfel, roș-albaștrii pierd la „masa verde” cu 0-3 și părăsesc competiția.

UPDATE, OFICIAL: Federația Română de Fotbal anunță că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfășura. Meciul, programat inițial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înștiințat Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfășurare a Competițiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgență în data de 27.07.2021. Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină.

Știrea inițială:

Sursele GSP au confirmat că FCSB nu se va prezenta la meciul de Cupă, după cum informase ProSport

FCSB a anunțat deja Federația că nu are posibilitatea să joace partida cu FC Voluntari, miercuri, de la 21:00. Conform regulamentului, partidele din Cupă nu se pot reprograma.

Dacă am anunțat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicații
Gigi Becali, patron FCSB, pentru Prosport

Am fost și eu sunat de domnul Bălănescu în urmă cu câteva momente ca să mi se spună să schimb programul. A primit hârtie oficială că nu se joacă meciul cu FCSB. Urmează să schimb total programul, deoarece ar fi trebuit ca mâine să intrăm în cantonament 
Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari, pentru sursa citată

MM, răspuns după atacul lui Dan Petrescu: „Ai grija noastră?!” + detalii despre neprezentarea din Cupă
FCSB
MM, răspuns după atacul lui Dan Petrescu: „Ai grija noastră?!” + detalii despre neprezentarea din Cupă

Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari
Mihai Stoica, manager general FCSB pentru digisport.ro

FC Voluntari trece la „masa verde” de FCSB

Mihai Stoica anunțase vinerea trecută că FCSB se află în imposibilitatea de a susține următoarele două jocuri oficiale, cu Farul (ieri) și cu Voluntari (miercuri) în Cupă. Dacă partida cu constănțenii a fost amânată, protocolul la Cupă nu prevede această posibilitate și o echipă care nu poate disputa un joc automat îl va pierde la „masa verde”.

Totuși, antrenorul Voluntariului, Liviu Ciobotariu, a făcut un anunț neașteptat după partida cu FC Argeș: „Mie cei din conducere mi-au spus că acest meci (n.r. cu FCSB) se va juca”.

FCSB a avut până astăzi 12 jucători valizi, cu unul sub pragul impus de regulament. De astăzi, va avea 13, dintre care 3 sunt portari: Vlad, Straton și Târnovan. 

În Liga 1, FCSB a putut să amâne jocul cu Farul

FCSB a cerut joi amânarea meciului cu Farul, programat inițial pentru data de 24 octombrie, la ora 20:30, după ce a rămas la un moment dat cu doar 12 jucători apți de joc, doi dintre aceștia fiind portari. La o zi distanță, LPF a acceptat solicitarea vicecampioanei și a reprogramat jocul.

„Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea partidei pe care formația noastră trebuia să o dispute duminică, 24 octombrie, pe teren propriu, de la ora 20.30, cu FCSB, în etapa a 13-a din Liga 1. Din cauza mai multor cazuri de Covid 19, precum și a mai multor jucători accidentați din cadrul lotului echipei bucureștene, LPF a concluzionat că FCSB nu are un număr suficient de jucători valizi pentru acest meci, astfel că partida a fost reprogramată pentru ziua de joi, 4 noiembrie”, a comunicat oficial Farul.

Totuși, FCSB s-a supus riscului de a pierde și acest meci la „masa verde”.

A respectat FCSB carantina fotbaliștilor pozitivi?

A respectat FCSB carantina fotbaliștilor pozitivi? Ce s-ar fi întâmplat la baza din Berceni
FCSB
A respectat FCSB carantina fotbaliștilor pozitivi? Ce s-ar fi întâmplat la baza din Berceni

FCSB a decis să-i păstreze în baza de pregătire pe jucătorii testați pozitiv cu Covid-19, nu însă și pe cei din staff-ul tehnic, în frunte cu Edi Iordănescu, alimentând suspiciunile că a luat această hotărâre pentru ca respectivii să se poată antrena, măcar și individual, astfel încât să nu piardă total acumulările fizice în cele 14 zile.

FCSB începe din prima zi a acestei săptămâni să-și scoată din carantină unii dintre jucătorii testați pozitiv cu Covid-19. Primii sunt portarul Straton și fundașul stânga Sorin Șerban.

De fapt, ieșirea din izolare înseamnă, în mod oficial, că ei pot părăsi camera de cantonament a bazei din Berceni.

Fiindcă FCSB a luat o decizie surprinzătoare. I-a oprit pe jucătorii săi confirmați pozitiv în baza de la marginea Bucureștiului. Motivul oficial este că în acest mod ei pot suporta mai confortabil cele 14 zile de izolare.

Victor Becali, despre tensiunile de la FCSB: „Când bagi bani trebuie să existe și presiune”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Avertisment pentru Becali, după ce s-a luat de Iordănescu: „Fără el, FCSB va fi o echipă oarecare, care se va lupta să intre în play-off”

Dinu Todoran rupe tăcerea despre modul cum se alegea echipa de start la FCSB: „De multe ori am făcut așa”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (125)
supereduardo10
supereduardo10  •  26 Octombrie 2021, 18:36

Ma da in cupa se joaca alt fotbal alte reguli fata de campionat? Nu mai la noi e incompetenta asta crasa sa nu-i zic hotie :)

chronic_6_0
chronic_6_0  •  26 Octombrie 2021, 15:42
Postat de Blond Roman pe 26 Octombrie 2021, 13:30

Sa fiu acum in locul lui Becali, as vinde jucatorii si as desfiinta echipa!

ce bine ca esti c*** si nu in locul lui becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  26 Octombrie 2021, 14:11
Postat de Blond Roman pe 26 Octombrie 2021, 13:30

Sa fiu acum in locul lui Becali, as vinde jucatorii si as desfiinta echipa!

Asta ar fi o idee excelentă!!! ACUM e momentul.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează