SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURI OLIMPICE

GALERIE FOTO Bernedette Szocs, deja cu gândul la vară: „În 2023 mi s-a îndeplinit cel mai mare vis. Dar 2024 va fi anul meu, am încredere”

FOTO: Instagram @Bernadette Szocs +37   FOTO
FOTO: Instagram @Bernadette Szocs

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 07:02 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 08:11

Bernadette Szocs, campioană europeană în acest an, și-a stabilit obiectivul pentru 2024. Vrea medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bernie vine după un sezon fantastic, în care a luat aurul la simplu la Jocurile Europene și a bătut-o pe Chen Meng (campioana olimpică la Tokyo), la WTT Champions Frankfurt 2023.

+33 FOTO

Bernadette Szocs: „Am încredere că 2024 poate fi anul meu”

„Pot spune că e cel mai bun al carierei. Pe echipe am fost campioană europeană şi îmi doream şi la simplu. Da, am reuşit să câştig şi la dublu fete, iar anul ăsta s-a îndeplinit cel mai mare vis, să devin campioană europeană la simplu

Echipa Germaniei e de fapt echipa Chinei, dar cu timpul ne-am obişnuit. Le-am bătut des, iar acum nu mă simt mai prejos decât chinezoaicele, nu-mi mai este frică. La masă sunt ca oricare altă sportivă, nu mă mai interesează dacă e din China sau Europa. 

Nu găsesc vreo scuză când jucăm împotriva lor. Şi noi ne antrenăm la fel, nu avem minus în faţa lor, iar în ultimii ani nu m-a mai deranjat să joc în faţa Chinei. Chiar îmi place mai mult, pentru că mă ambiţionează, îmi dau putere să demonstrez că nu sunt mai bune decât noi.

Eu stau 7-8 ore pe zi în sala de antrenament, cu tot cu fitness. Când joc cu ele, am un sentiment că nu mai sunt departe de ele, că sunt acolo şi am încredere că 2024 poate fi anul meu, să cuceresc medalia olimpică mult aşteptată”, a declarat Bernadette Szocs, potrivit Orange Sport.

Citește și:

„Eșecul e cea mai mare oportunitate” » Lindsey Vonn caută succesul financiar: „Ideea principală a fost să investesc în femei”
FINANCIAR
„Eșecul e cea mai mare oportunitate” » Lindsey Vonn caută succesul financiar: „Ideea principală a fost să investesc în femei”
Teodora Stoica povestește cum a șocat-o un băiat: „Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Voi v-ați fi văzut cu el?”
INEDIT
Teodora Stoica povestește cum a șocat-o un băiat: „Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Voi v-ați fi văzut cu el?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close