SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Nepotul lui Muhammad Ali, debut fantastic în MMA » Și-a distrus oponentul în prima rundă

Biaggio Ali Walsh, nepotul legendarului pugilist american Muhammad Ali. 
Foto: Imago
Biaggio Ali Walsh, nepotul legendarului pugilist american Muhammad Ali. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 11:12 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 13:09

Biaggio Ali Walsh (24 de ani), nepotul legendarului pugilist american Muhammad Ali, și-a distrus adversarul, pe Tom Graesser, după numai 45 de secunde scurse din runda întâi a primului meci din cadrul Ligii de Luptători Profesioniști (LLP), chiar la debutul lui în octagon. 

Biaggio Ali Walsh și-a doborât adversarul la podea cu o „dreaptă” devastatoare, arbitrul punând în cele din urmă capăt partidei. 

„Care a fost cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la FCSB?” » Nicolae Dică, totul despre tensiunile din vestiar și ce-și reproșează: „Nu mă voi abate niciodată de la asta!”
FCSB
„Care a fost cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o la FCSB?” » Nicolae Dică, totul despre tensiunile din vestiar și ce-și reproșează: „Nu mă voi abate niciodată de la asta!”

Biaggio Ali Walsh: „Așteptările pe care le am mă fac să muncesc din greu”

„Așteptările pe care le am mă fac să muncesc din greu. Trebuie să îmi dublez eforturile pe care le fac pentru a putea ajunge acolo”, a spus nepotul lui Muhammad Ali, înaintea debutului în cușcă, potrivit ziarului spaniol Marca

Biaggio Ali Walsh: „După ce m-am retras din fotbalul american, am decis că ăsta este drumul meu”

„După ce m-am retras din fotbalul american, mă simțeam foarte confuz din punct de vedere mental. Am decis că ăsta (n.r. - cariera în MMA)  va fi drumul meu de acum încolo.

Mereu va fi presiune în acest domeniu, dar îmi place acest lucru”, a mai spus Biaggio Ali Walsh. 

3 meciuria disputat Biaggio Ali Walsh în cariera de luptător MMA. Palmaresul lui este de două victorii, ambele prin KO, și o înfrângere

Citește și:

Istvan Kovacs, din nou al patrulea oficial » La ce meci a fost delegat centralul din Carei

„Câte legende sunt în imagine?” » Răzvan Burleanu, ironizat după apariția de la Mondial + Cine era celălalt „intrus” din fotografie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează